(PR Academy de Podcast) Roos Lindhout over marktonderzoek en publiciteit

11 oktober 2021, 09:00

‘Millennials zijn wél te bereiken’

Roos Lindhout is sinds kort partner bij House of Treats, een bureau dat een moderne manier van marktonderzoek introduceert. In deze aflevering van PR Academy de Podcast vertelt zij hoe je kwalitatief onderzoek én marketing voor je merk kan combineren.

PR Academy de Podcast is dé plek waar host Aaron Mirck (PR-adviseur en oprichter van PR-tool Presscloud) alles uit de doeken doet over de wereld van PR. Hij duikt om de twee weken de diepte in met gasten uit de industrie, topondernemers, PR-fanaten en persbericht-goeroes. Ben je benieuwd? Goed zo, wij ook. Ontdek hoe je gratis publiciteit scoort, leert denken als een journalist en zo je merk bekend en geliefd maakt.

Je merk bekender maken en tegelijkertijd belangrijke feedback ontvangen van je doelgroep; Roos Lindhout van House of Treats weet er alles van. In deze aflevering vertelt ze over de impact van publiciteit, de toekomst van marktonderzoek en hoe millennials tóch te bereiken zijn.

Presscloud · S1E5 – Roos Lindhout van House of Gifts

Aaron Mirck is denker, schrijver en spreker over technologie. Hij publiceerde een dichtbundel over technologie: Dit algoritme deugt niet en een etiquettegids voor het digitale tijdperk: Niet appen tijdens het eten. Hij maakt zich druk om hoe dom we omgaan met slimme technologie. Zijn missie: zorgen dat we bewuster omgaan met technologie, zodat we slimmer werken, minder afgeleid en gestrest zijn en gelukkiger worden.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!