Power to the people

24 maart 2006, 06:28

Ik heb gisteren helaas twee bijeenkomsten moeten missen. De eerste was het eerder aangekondige seminar Power to the people van Magnus Management Consultants. Ik neem aan dat Bart, Dirkjan of Rutger nog wel komen met een update op de recentelijk gelanceerde corporate blog.

De tweede bijeenkomst die ik moest missen was een expertmeeting van PriceWaterhouseCoopers over het eerder gepubliceerde Entertainment & Media Outlook towards 2009 (pdf). Wellicht dat het organiserende Skillcity nog komt met een kort verslag op haar in oktober 2005 gelanceerde weblog.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  Peter Kentie

  En de derde die je gemist hebt is het Hotspot Event in Bussum. Zie hotspot.nl voor kort verslag en berichtgeving op Webwereld. groet Peter


  24 maart 2006 om 06:54
  Robert

  Waar kan ik de RSS-feed van de Magnus-blog vinden? Verder valt het me op dat ze veel items hebben overgenomen van andere blogs (ook van marketingfacts) zonder bronvermelding. Moeten nog veel leren die jongens 😉


  24 maart 2006 om 10:16
  media

  Uitstekend verslag Alper, dank voor de link! En als je een keer interesse hebt om namens Eventblogs.nl een congres bij te wonen dan geef maar een gil!


  24 maart 2006 om 10:50

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!