Je bekijkt een artikel van PI marketing
partner

PI University start in Den Bosch en Amsterdam

De nieuwe PI University draait om delen van kennis, de nieuwste trends en strategieën en het opbouwen van waardevolle connecties. Het instituut gaat professionals en leiders samenbrengen voor een diepgaande duik in de wereld van CRM, marketing automation en hyperpersonalisatie.

22 december 2023, 09:19 783 x gelezen

‘Een eigen universiteit… wie had dat gedacht? Mijn docenten van de middelbare school in ieder geval niet. Het is natuurlijk ook geen echte universiteit, maar PI University heeft wel veel dezelfde ingrediënten’, legt initiator Willem van der Steen, managing director & founder van Pi Marketing uit.

Waarom een opleidingsinstituut, een soort van ‘universiteit’? Van Der Steen: ‘Omdat we bij PI vakidioten zijn. En we onze kennis graag delen. En omdat “Get personal” een van onze zes kernwaarden is. En – eerlijk is eerlijk – omdat we een nieuw excuus nodig hadden om regelmatig een klein feestje te geven.’

Bij deze wil hij vakgenoten van harte uitnodigen voor de allereerste PI University. ‘Je mag zelf kiezen tussen 22 februari in Den Bosch of 14 maart 2024 in Amsterdam. Het programma is bijna exact hetzelfde.’

Meer informatie over Pi University is hier te vinden.

PI marketing is in 2023 uitgeroepen als het #1 agency in de categorie marketing automation (bron: Emerce 100). PI marketing richt zich dagelijks op het bouwen van performance gedreven marketing automation campagnes. Met een sterke focus op (e-mail)marketing automation en website personalisatie zorgt PI marketing voor een compleet geautomatiseerde en gepersonaliseerde customer journey met het stimuleren van retentie als onderliggend doel. PI marketing is sinds 2022 een van de 6 labels van de LevelUp Group.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!