Persbericht lanceert Persberichten Startpagina

20 januari 2003, 12:29

Jeroen.com heeft in samenwerking met Startpagina een uitgebreid nieuw informatiepunt over persberichten opgezet. De site, persberichten.pagina.nl, bevat ruim 400 links met alles over het schrijven en versturen van persberichten, adressen van de media en heel erg belangrijk, wat vooral ook niet te doen.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  media

  Goede site, jammer dat het vooral lijkt opgezet om jeroen.com te promoten.


  20 januari 2003 om 13:56
  JeroenvandeWiel

  Hoi Marco,

  Bedankt voor het plaatsen op je Weblog. Het is waar dat er boven de site een banner staat naar Jeroen.com. Ook staat het artikel en het persbericht op de server van Jeroen.com. (2 van de 400 links) Tuurlijk wil ik er ook publiciteit uithalen, daar dienen persberichten voor. Maar ik heb vooral gepoogd zoveel mogelijk informatie er in te stoppen en als ik het alleen maar voor de promotie had gedaan was ik bij de 200 links echt al wel gestopt hoor 😉

  Nogmaals bedankt en laten we het maar beoordelen op de inhoud. Als je suggesties hebt, graag. Ik geloof heel erg in het met zoveel mogelijk mensen die met het onderwerp te maken hebben samen te werken aan het uitbouwen van een dergelijke pagina. Het einddoel is voor mij toch uiteindelijk het verspreiden van informatie.

  Een vriendelijke groet, Jeroen van de Wiel


  20 januari 2003 om 14:41
  media

  Zal de startpagina en je eigen site (stond al in mijn bookmarks 🙂 zeker van tijd tot tijd bezoeken. Vond het opvallend dat er op verschillende plaatsen een link stond naar je eigen site.

  In ieder geval heel veel succes!


  20 januari 2003 om 14:49
  JeroenvandeWiel

  Wow…! Slik… Heel erg bedankt voor het bookmarken!

  Ik heb trouwens net nog 1 link weggehaald. Ik wil zeker niet de illusie wekken dat het alleen maar voor promotie is geweest. Van de andere kant stond er laatst “een zekere Jeroen uit Eindhoven” omdat er nergens terug te vinden was wie ik nu ben… 🙂

  Heel erg bedankt dat je zo positief bent over de pagina’s en jij ook veel succes met je Weblog!


  20 januari 2003 om 15:06

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!