Op zoek naar een kamer via RSS-feeds

22 juni 2005, 04:36

Vorige week is Kamernet.nl begonnen met het aanbieden van RSS-feeds voor kamerzoekenden. Daarbij kan de gebruiker zelf aangeven in welke stad hij een kamer zoekt en hoeveel hij te besteden heeft, vervolgens maakt het systeem een persoonlijke feed aan.

Momenteel maken de 475.590 leden van Kamernet.nl voornamelijk gebruik van een emailalert-service. De afgelopen maand zijn er 8,2 miljoen (?) emailalerts verstuurd. De RSS-feeds zijn vooralsnog een experiment en geen vervanging van de e-mailalerts.

Het afgelopen jaar vonden ruim 65.000 studenten een kamer via Kamernet.nl. Daarmee is de website met voorsprong de grootste aanbieder van kamers in Nederland aldus oprichters Rob Koster (27) en Nathan Skwortsow (27).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    macfab

    Studentopkamers.nl biedt al ruim een jaar lang – met groot succes- RSS-feeds aan van haar kamers. Het is weliswaar geen persoonlijke feed, maar uitgesplitst per stad.

    Feit blijft wel dat ze inderdaad de grootste kamersite van NL zijn.


    22 juni 2005 om 05:20

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!