Ontdek “the next big thing” op de Webwinkel Vakdagen

15 januari 2016, 09:30

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst van retail of wil je jouw marktaandeel (online) vergoten? Bezoek dan dé vakbeurs op het gebied van e-commerce; de Webwinkel Vakdagen. Ontmoet topsprekers van bijvoorbeeld Amazon Web Services, Thuisbezorgd.nl, Tmall Global, Startupbootcamp, Google en Transavia. Meld je nu gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen op 20 & 21 januari 2016 in Utrecht en verbreed en verdiep jouw e-commerce kennis.

Voor de tiende keer vindt dit jaar het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juist adres.

Na 9 succesvolle edities met gemiddeld meer dan 10.000 bezoekers, volgt er in 2016 een speciale jubileumeditie, waarbij de 4 onderwerpen customer experience, retentie, omnichannel en cross border centraal staan.

Op de Webwinkel Vakdagen vind je antwoorden op vragen als:

  • Hoe realiseer ik groei en vergroot ik mijn marktaandeel?

  • Blijf ik winstgevend wanneer ik voldoe aan de wensen van mijn klant (same-day delivery, gratis retouren, gratis verzending)?

  • Hoe zorg ik ervoor dat ik een efficiënte organisatie neerzet en kosten bespaar?

  • Hoe zorg ik voor een optimale klanttevredenheid en creëer ik ambassadeurs?

  • Hoe ontwikkel ik een omnichannel strategie, en welke partijen kunnen mij hierbij helpen?

Meld je nu gratis aan

Als full-service en onafhankelijk organisatiebureau heeft OGZ inmiddels een significante positie ingenomen in het beurzenlandschap in Nederland en daarbuiten. Met een klantgerichte benadering hoog in het vaandel en het vanzelfsprekende ‘stapje extra’ krijgen vele organisaties en instellingen ieder jaar weer het ideale podium dat zij wensen om zichzelf te etaleren en te manifesteren.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!