Ontdek de salesfactor van Nature’s Pride #ADV

13 februari 2015, 13:30

Nature’s Pride is een groothandel die gespecialiseerd is in het importeren, exporteren, rijpen, verpakken en distribueren van verse exotische groenten en fruit. Het bedrijf is opgezet in 2001 en is sindsdien flink gegroeid. Zowel in omvang als in omzet. Wat is de succesvolle salesfactor van Nature’s Pride?

Salesfactor

Nature’s Pride heeft zich als eerste bedrijf in Europa gespecialiseerd in het rijpen van mango’s en avocado’s. Voorheen was het zo dat alle verkopers ook inkopers waren, inmiddels hebben ze dit opgesplitst en werken verkopers echt alleen als verkopers. Maar wat is nu die succesvolle salesfactor van Nature’s Pride? En hoe zorgen ze voor een goede relatie met de klant? Bekijk het in de video hierboven!

Nature’s Pride maakt gebruik van Microsoft Dynamics

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!