Online gamen slecht voor je

26 april 2006, 12:56

Vooral als je potje ‘Unreal Tournament’ niet zo snel aan het laden is als je zou willen… Daar schijn je een tikkie gefrustreerd van te kunnen raken 😉

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

5 Reacties

  rjmvandiepen

  Volgens mij moet die gozer een paar pilletjes hebben! En een snellere PC waarschijnlijk.


  26 april 2006 om 13:22
  Dennis.

  Misschien heeft hij Super Cyber Nanny nodig.


  26 april 2006 om 14:43
  Alfred

  Volgens mij was dat pacman geen unreal tournament! xD


  11 september 2007 om 16:27
  Anoniem

  Rick met zun dikke pik op internet 😛 ICH WIL SPIELEN!!! (Varken!!!) JETZ GET LOSE!!!!!!! SPIELEN 😛


  26 september 2007 om 12:39
  Joeri

  Als ik die PC was zou ik echt bang worden. Die gast is echt gestoord en niet een beetje ook niet. Ik snap dat laden soms een beetje lang duurt maar om nou zo gek te worden sjeezus…!!!

  Ik vind gamen leuk en praat gezellig online met andere mensen. Hij zal wel heel zielig zijn. (rare duitsers :P). Ik wens die gast veel plezier met z’n leven, of wat er ook van over is.


  24 mei 2009 om 15:34

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!