Online Tuesday #57: The Floor is Yours

26 november 2015, 09:53

De december-editie van Online Tuesday komt er weer aan. En de mensen die Online Tuesday al wat langer kennen, weten wat dat betekent: The Floor is Yours! Nou ja, “yours” dan als je je hebt aangemeld én wordt uitverkoren door het bestuur. Maar minimaal net zo leuk als (en een stuk minder spannend dan) je levenswerk pitchen voor een professionele jury en een kritisch publiek, zitting te nemen in dat kritische publiek!

Jury

Net als vorig jaar is er dus weer een professionele jury. Een Dragon’s Den, zo je wilt. Mensen die het klappen van de zweep kennen, de goede vragen stellen en snel tot de kern komen. En dit zijn de juryleden.

Heleen Dura-van Oord

Net als vorig jaar, neemt Heleen Dura-van Oord deel aan de jury. En terecht, want haar eigen ervaring op ons vakgebied is indrukwekkend – en dat is zacht uitgedrukt. In 2001 richtte Heleen DQ&A Media Group op en sindsdien heeft zij dat bedrijf opgebouwd tot wat het nu is. Vanuit DQ&A stond zij mede aan de wieg van Online Tuesday. In de tussentijd richtte zij een investeringsmaatschappij op en startte zij de LOEY Awards voor de ‘leading online entrepreneur of the year’. Heleen is lid van de adviesraad van het IAB, bestuurslid van Bizworld en mentor bij Rockstart en Startupbootcamp. Helemaal verrassend is het dus niet dat zij in 2013 werd verkozen tot Zakenvrouw van het Jaar.

Bert-Jan ten Kate

Bert-Jan werkte in het verleden o.a. aan het Admarkt-systeem van eBay/Marktplaats en was ‘manager monetisation’. In 2011 begon hij Massarius om die monetarisering in te zetten voor (online) uitgevers door hen een trading desk te bieden die zo goed mogelijk faciliteert in programmatic trading.

Jeroen Tjepkema

Jeroen is oprichter en CEO van Measureworks, dat grotere bedrijven helpt hun online diensten goed en snel te laten verlopen. Ook is hij mede-oprichter en ‘chief’ van Growth Tribe, dat startups en corporates helpt met ‘growth hacking’. En dan is hij ook nog mentor ‘E&M Commerce’ bij StartupBootcamp.

Kortom: deze mensen kennen het klappen van de zweep.

Natuurlijk mag niet alleen de jury, maar ook jij kritische vragen stellen. Dan moet je er alleen wel bij zijn. Dus schrijf je in vanaf 12 uur vanmiddag. Het belooft weer een mooie avond te worden!

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag om 12.00 uur (’s middags). Dan worden 300 plaatsen vrijgegeven. Je kunt je inschrijven via Meetup (vanaf 12 uur dus)!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLE, DQ&A Media Group en PostNL.

Online Tuesday wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Nextail, Exponential, MeasureWorks en Massarius. De videoregistratie en livestream worden verzorgd door Voormedia.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!