Online Tuesday #44: Appril – Near body communication

25 maart 2014, 09:59

April = Appril, hét festival over apps en mobiel internet, met meer dan 100 workshops, lezingen en borrels in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven. Ook Online Tuesday staat komende maand in het kader van Appril. Daarbij gaan we het hebben over ‘near body communication‘. De inschrijving start vanmiddag om 12 uur sharp!

Thema

‘Near body communcation’. Als rasechte marketeers hebben we maar even een eigen term ‘gecoind’ voor het fenomeen dat mobiele technologie marketing steeds dichter bij de consument brengt. In de broekzak, aan de pols, in their faces en under their skin. En daarbij wordt gecommuniceerd naar én door het lichaam, want mobiele devices zijn vaak monitoren in de dubbele zin van het woord: ze zijn (of hebben) een monitor voor de drager en ze monitoren de drager.

Wat zijn daarvan de gevolgen? Hoe kun je daarop inspelen als merk en marketeer? En waar liggen de grenzen als je zo dicht op de huid van je doelgroep komt?

Sprekers

Sprekers op deze avond zullen in ieder geval zijn:

  • Remco Bron, onder veel meer mede-oprichter van inBeacon: Remco zal vertellen over de mogelijkheden die de iBeacon-technologie oplevert voor marketeers.
  • Robert Leefmans, mede-oprichter en CEO van Notificare: de toename van het aantal devices en ‘beacons’ maakt notificaties steeds persoonlijker én steeds rijker. Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen?

Overige sprekers worden komende dagen bevestigd.

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag om 12.00 uur (’s middags). Dan worden de eerste 200 plaatsen vrijgegeven. Inschrijven doe je hierrr!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Geen probleem! Volgende week op dinsdag 1 april (geen grap) om 12 uur volgt een (kleinere) tweede ronde van extra inschrijvingen. Dan is het ook pas mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst (zodra de ‘normale’ inschrijving vol is).

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group.

De events worden mede mogelijk wordt gemaakt door onze sponsoren Adfactor, MeasureWorks en Massarius.

De videoregistratie en livestream worden verzorgd door Event Producent.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!