Online Tuesday #34: What’s App?

26 maart 2013, 08:59

Op 9 april a.s. staat Online Tuesday in het teken van apps. Het is immers niet voor niets Appril! We gaan het hebben over iOS vs Android, web vs. app development en nog veel meer. En met “wij” bedoel ik natuurlijk de drie interessante en zeer ervaren sprekers die we hebben weten te strikken. Oh en de inschrijving, die start om 12.00 uur vandaag!

Sprekers

Wie zijn die sprekers dan wel? Nou, wat dacht je van de volgende:

  • Brechtje de Leij, senior productmanager mobile Sanoma Media/NU.nl.

  • Michiel Munneke, algemeen directeur M2Mobi, full service mobile agency, met klanten als Schiphol, Transavia, AMC, Knab, Heineken en Ditzo.

  • King Yiu Chu, oprichter beebump – en ervaring met de ontwikkeling van apps bij o.a. KLM en Aegon.

Genoeg voor een interessante avond, lijkt ons!

Inschrijving opent om 12 uur

Toegang tot Online Tuesday is gratis. Om 12 uur vanmiddag opent de inschrijving voor de eerste 200 inschrijvingen, dus zorg dat je je snel aanmeldt via Meetup.com.

Ben je te laat? Geen probleem. Volgende week dinsdag om 12 uur volgt een (kleinere) tweede ronde van 50 inschrijvingen. Dan is het ook pas mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst zodra de inschrijving vol is.

De avond vindt zoals gebruikelijk plaats in Felix Meritis in Amsterdam en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Het programma loopt tot ca. 21.15 met aansluitend een borrel. We zien jullie graag op 9 april a.s.!

Kom (of ga) per luxe Uber-taxi!

Dankzij de nieuwe samenwerking tussen Online Tuesday en taxi-service Uber kom je nu gratis, extra makkelijk én comfortabel naar Felix (of achteraf naar huis).

Hoe je dat doet?

  1. Meld je aan. Ga naar Uber.com/go/OnlineTuesday of download de app voor iPhone of Android. Op je Blackberry ga je naar m.uber.com.

  2. Krijg een gratis rit. Met de code OnlineTuesday krijg je een gratis rit (€30 max) op 12 februari van binnen de ring naar Felix Meritis. Dit wordt automatisch verrekend met je eerste rit.

  3. Bestel een Uber. Kies je ophaallocatie op de app en binnen enkele minuten arriveert een luxe auto met privé chauffeur.

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, Energize, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!