Onetomarket als eerste geaccrediteerd voor Google’s ‘Best Practise Funding Programma’?

Onetomarket als eerste geaccrediteerd voor Google’s ‘Best Practise Funding Programma’?
Vandaag ontvingen we een persbericht van Onetomarket met bovenstaande titel. Er wordt verder geen uitleg gegeven wat e.a. nu inhoud.
(...) Online marketing bureau Onetomarket heeft als eerste het Google Advertising Professionals 2.0 examen behaald. Twee medewerkers van het Arnhemse bureau slaagden voor dit examen door ruim 92% (!) van de examenvragen goed te beantwoorden. (...)
De medewerkers hebben dus het examen gehaald...

Het 'Best Practise Funding Programma' uit de titel heeft hier volgens mij helemaal niets mee te maken. Daarbij zijn er diverse bedrijven in Nederland waarponder Traffic4u en Checkit die allang deelnemen aan dit programma.

Vevolgens nog wat informatie in het persbericht over de behaalde examens:
 • Het huidige examen bevat vergeleken met een jaar geleden ongeveer 50% nieuwe vragen over o.a. Site Targeting, Google Analytics, Adwords Editor, Positievoorkeuren en andere producten en features die in de afgelopen maanden zijn gelanceerd
 • De nieuwste toevoeging betreft Google’s nieuwe advertentieformaten image ads, video ads, local ads en mobile ads. In het Google Informatiecentrum zijn deze onderwerpen terug te vinden in sectie 2g.
 • Voor het nieuwe examen worden GEEN nieuwe Google Advertising Professionals logo's uitgedeeld. Het gaat puur om de toevoeging van nieuwe examenvragen.
Naast deze nieuwe accreditatie is Onetomarket ook nog steeds geaccrediteerd voor Google Adwords Qualified Company, Google Qualified Professional alsmede accreditaties bij andere zoekmachines en samenwerkingen met tal van brancheorganisaties (zie ook: GAP & GAPC, wat is het en wie zijn het in Nederland?).


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Ja, ik zat het me ook al af te vragen bij het lezen van het persbericht. Ik hoop niet dat Google weer ee accreditatie heeft verzonnen want ik begin door al die accreditatiebomen het bos niet meer te zien en ik vermoed dat ik niet de enige ben.

  geplaatst op
 • Typisch gevalletje van: Oude wijn in nieuwe zakken?

  geplaatst op
 • Het Google Advertising Professional (nu dus 2.0) examen is geupdate om in te spelen op de meest recente ontwikkelingen. Onetomarket medewerkers zijn als eerste geslaagd voor dit examen waarin nieuwe vragen zijn opgenomen over o.a. Site Targeting, Google Analytics, Adwords Editor, Positievoorkeuren en andere producten en features alsmede nieuwe advertentieformaten image ads, video ads, local ads en mobile ads. Het gaat dus niet om een nieuwe accreditatie, maar om een update (de helft van de vragen gaan over nieuwe onderwerpen) van het bestaande GAP.

  geplaatst op
 • Onze koffiejuffrouw heeft haar typediploma behaald.

  geplaatst op
 • @ Peter:

  O.k. Los van de nieuwswaarde, wat houdt nu de titel "Onetomarket als eerste geaccrediteerd voor Google’s ‘Best Practise Funding Programma’?" dan in?

  geplaatst op
 • @ Wilbert Volgende keer graag iets meer research voor de posting & dan welicht meer algemeen artikel over de het nieuwe examen, de nieuwe eisen. Nu genereren we PR op basis van een (wat mij betreft) schamel resultaat/ persbericht. Jammer.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.