Ondernemersportal start webcasts

2 december 2005, 06:50

Ondernemersportal start webcastsSinds kort is Microsoft voor Ondernemers gestart met ZO! Webcasts Topondernemers. Volgens Paul Honout, portal manager van de site, blijkt dat ondernemers graag naar elkaar kijken. De prikkelende columns van Jort Kelder worden in elk geval goed gelezen.

Het Rotterdamse internetbedrijf Redkiwi vertelt in haar videopresentatie hoe werken op afstand succesvol kan zijn.

Ik vroeg Paul welk doel hij met dit soort video?s nastreeft en wat de eerste reacties zijn.

Paul:?Met de video?s willen we ondernemers inspireren door de verhalen van andere ondernemers te tonen. De reacties op de webcasts zijn overwegend positief. Blijkbaar willen onze bezoekers weten hoe ze zelf succesvol(ler) zaken kunnen doen.?

En de column van Jort Kelder, hoe valt die bij je publiek?

Paul:?Elke column wordt zo?n 4000 keer opgevraagd. Hij roept veel reacties op, positief en negatief. Sommigen vinden ?m erg geestig, anderen vinden ?m plat.?

Heb je tot slot nog een tip voor succesvol ondernemerschap?

Paul:?Heb je een webwinkel, denk dan goed na over je presentatie. Zorg dat je goed gevonden wordt. En dat de site zo goed is dat je hem zelf zou gebruiken. Wist je dat 20% van de Sinterklaas-aankopen al via internet gebeurd??

Lees hier de column van Jort.

Ik werkte tien jaar bij de grote uitgevers van Nederland. In 2001 ben ik voor mezelf begonnen, als zelfstandig webmarketeer en freelance auteur. Op internet zijn zoekmachines mijn grote passie. Zo voer ik voor grote en kleine klanten Google AdWords-campagnes. Begin 2005 heb ik Feeder, de Nederlandse RSS zoekmachine, gelanceerd.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Bart

    Wel leuk fimpje van Redkiwi. Makkelijk stukje extra communicatie


    29 januari 2007 om 13:34

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!