Old skool computer marketing

30 april 2006, 08:41

In 1966 hadden veel computers nog geen beeldschermen, en werkten de meeste mensen dus lekker in de tuin. Deze en nog veel méér wetenswaardigheden vind je in de gigantische verzameling computer marketing van het Computer History Museum.

Carl Mangold
Video Advertising & Content Producer bij Carl Mangold

Carl Mangold produceert video advertising en -content voor online marketing, van concept tot en met oplevering. Én realiseert en optimaliseert het bereik ervan, op basis van in overleg gedefinieerde KPI's. “People around the world are now watching 1.000.000.000 hours of Youtube’s incredible content every single day!” (Cristos Goodrow, Youtube) “We move towards a world where video is at the heart of all our services” (Mark Zuckerberg, 27 juli 2016) “Video is where all of media is headed right now. There is no more valuable piece of property or entity then video in the world of media at all.” (Casey Neistat, 6 sept. 2016)

Categorie
Tags

2 Reacties

  spijkertje

  Prachtig! Mijn oma heeft een tijdje in de Philips fabriek gewerkt en daar hadden ze computers tot aan het plafond, mooie verhalen over gehoord 🙂 !


  30 april 2006 om 09:07
  hub_ja

  Mooie foto, alleen in de tuin werken was er echt niet bij. Wegestopt in een inpandig glazen aquarium met airconditining om half nederland te koelen, stofafzuigers en paranoide blikken van de rest van de werkers! En dan te bedenken dat die hokken vol niet eens konden wat de gemiddelde pc in no time kan. Dat heel veel computers gewoon naast de cv staan, nooit stofvrij worden gemaakt en interne koelers het werk doen. Gaat toch maar over een halve eeuw. Prachtig


  30 april 2006 om 10:21

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!