Officiele RSS-feed voor Google News gelanceerd

9 augustus 2005, 10:00

Google RSSNa bijna 10 maanden een onoffici?le RSS-feed voor Google te hebben is er nu de offici?le RSS-feed voor Google News.

Gisteravond kondigde Google’s open source program manager Chris DiBona de lancering aan op zijn weblog en inmiddels staan de instructies ook bij Google live.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Arnoud

    Op 1 augustus is de onofficiele newsfeed gestopt:

    “Doing almost FOUR Gigs a day and increasing at a huge rate, the servers finally ate it. It is probably coming back though.”

    Toeval?


    9 augustus 2005 om 13:54

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!