Nuon sucks en Essent is kut!

Nuon sucks en Essent is kut!

Essent is Kut

Altijd lekker om op zaterdagmorgen de tips weg te werken die door de week zijn blijven liggen. Zo kreeg ik deze week te horen dat Nuon sucks en Essent kut is. Iemand nog andere leuke fansites gespot?


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • De actie nuon sucks is inmiddels op een andere site voortgezet:
  http://www.ikbetaalniet.nl/

  geplaatst op
 • Ik zie nu ook dat de Nuon-site redelijk gedateerd is (maar nog steeds live!).

  Ik zit me net te bedenken dat Stephan Fellinger in zijn presentaties een oude site van Dutchtone Sucks laat zien. Net even gegoogled maar deze is niet meer online. Wel dutchtone.sucks.nl (en andere varianten van sucks.nl).

  geplaatst op
 • Henk de Hooge haakt in op dit bericht met zijn ervaringen met Essent. In de reacties wordt verwezen naar nog een andere klachtensite: boycot.nu.

  geplaatst op
 • Ik ben benieuwd of <yourcompany>.sucks.nl eindelijk doorbreekt. De laatste jaren was er op ieder congres over online branding wel een slide over de gevaren. Het is de angst van menig brandmanager dat dit gaat gebeuren.

  Het is alleen jammer dat het allemaal zo een verongelijkt boze buurman gehalte heeft. Daarmee gaat het volgens mij geen momentum creeeren. Die teksten zijn niet om door te komen zo saai. Ik neem aan dat de klagers goede service willen afdwingen. Of ligt het anders?

  Kijk dan eens naar http://www.paypalsuck.com. Daar vind je volgens mij de toekomst van dit soort klaagsites; compleet met fora en reclame van alternatieve providers. Klagen als contentplatform.

  geplaatst op
 • Dat moet http://www.paypalsucks.com zijn.

  geplaatst op
 • Hmm, deze misschien: www.offlinemarketingsucks.nl :-)

  geplaatst op
 • Wat de brand manager moet doen is een forum/weblog oid openen waarop mensen/klanten direct hun verhaal kwijt kunnen. Ongecensureerd. Op deze wijze zit de brand manager er bovenop en kan direct contact opnemen met een verbolgen persoon, kan comprissen/voorstellen doen (of anderen vragen hoe je dit zou moeten oplossen) en eventuele feitelijke onjuistheden direct corrigeren. Het zal even wennen zijn voor de brand manager maar daar gaat het aan alle kanten naartoe.

  geplaatst op
 • Opmerkelijk dat de site nog steeds in de lucht is; zouden ze bij Essent aan het slapen zijn?

  Kwam zojuist deze al wat oudere site tegen:
  http://www.troublesathome.nl/

  Wellicht een aardige voor Henk om zich hierbij aan te sluiten. Alhoewel, ik heb begrepen dat hij inmiddels is verhuisd naar xs4all.

  geplaatst op
 • Door Martijn Hulst gewezen op posting van Matt Certo met een offline-protest aktie:  Eenmalige aktie of zijn er meer 'T-Mobile Customer Service Sucks!'-uitingen in omloop?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.