Nuon sucks en Essent is kut!

22 april 2006, 03:43

Essent is Kut

Altijd lekker om op zaterdagmorgen de tips weg te werken die door de week zijn blijven liggen. Zo kreeg ik deze week te horen dat Nuon sucks en Essent kut is. Iemand nog andere leuke fansites gespot?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  daniel@clickvalue.nl

  Ik ben benieuwd of .sucks.nl eindelijk doorbreekt. De laatste jaren was er op ieder congres over online branding wel een slide over de gevaren. Het is de angst van menig brandmanager dat dit gaat gebeuren.

  Het is alleen jammer dat het allemaal zo een verongelijkt boze buurman gehalte heeft. Daarmee gaat het volgens mij geen momentum creeeren. Die teksten zijn niet om door te komen zo saai. Ik neem aan dat de klagers goede service willen afdwingen. Of ligt het anders?

  Kijk dan eens naar http://www.paypalsuck.com. Daar vind je volgens mij de toekomst van dit soort klaagsites; compleet met fora en reclame van alternatieve providers. Klagen als contentplatform.


  23 april 2006 om 03:38
  ErwinVanLun

  Wat de brand manager moet doen is een forum/weblog oid openen waarop mensen/klanten direct hun verhaal kwijt kunnen. Ongecensureerd. Op deze wijze zit de brand manager er bovenop en kan direct contact opnemen met een verbolgen persoon, kan comprissen/voorstellen doen (of anderen vragen hoe je dit zou moeten oplossen) en eventuele feitelijke onjuistheden direct corrigeren. Het zal even wennen zijn voor de brand manager maar daar gaat het aan alle kanten naartoe.


  26 april 2006 om 09:54

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!