Nuon heeft een probleem

Nuon heeft een probleem

Nuon heeft een probleemIn een paginagrote advertentie in de landelijke dagbladen bood Nuon gisteren zijn verontschuldigingen aan voor de problemen in hun administratiesysteem. Consumenten krijgen (men name bij verhuizingen) te laat hun maandelijkse rekening of eindafrekening. De consumentenbond vindt het echter ongehoord om zo’n peperdure advertentie te plaatsen. Het energiebedrijf had die kosten volgens de bond in het verbeteren van hun administratiesysteem moeten steken. Voor excuses op papier is het volgens de consumentenbond te laat en men vindt dat de directie van Nuon moet opstappen.

Opmerkelijk is dat Nuon van de grote energiemaatschappijen Eneco, Essent en Nuon, het meeste geld uitgeeft aan marketing en het minste begrijpt van klantenservice. De consumentenbond heeft hier wat mij betreft dan ook een punt: zorg eerst dat de klantenservice in orde is alvorens je te richten op marketingcampagnes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Je zou bijna denken dat het boze opzet is. Wanneer je kijkt naar het percentage consumenten dat aangeeft over te willen stappen naar een andere leverancier vanwege slechte service, dan is dit veel lager dan het percentage dat aangeeft niet over te willen/durven stappen omdat men bang is dat dit fout gaat.

  Hoezo heeft Nuon belang bij administratieve chaos?

  geplaatst op
 • Het is verschrikkelijk bij Nuon,ik ben al vanaf Mei bezig geld terug te krijgen wat met een automatische incasso ten onrechte van mijn rekening werd afgeschreven en de incasso stop gezet.Nu krijg ik accepts van Intrum Justitia om te betalen,terwijl ik geld van Nuon tegoed heb.Ik ben over gestapt naar Essent en daarna is het mis gegaan,want ook bij Essent klopt er niets van de administratie,waar de consument de dupe van is.

  geplaatst op
 • Het is nu 2009 en het gaat nog steeds zo. De administratie van Nuon is een enorme bende.

  geplaatst op
 • Nuon is een bedrijf wat alleen aan geld denkt,zij leven totaal in hun eigen wereld,oplichten,bedreigen en bedriegen.een criminele bende is het.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.