Happy New Year! Bezoek nieuwjaarsborrel van IAB en Online Tuesday

1 januari 2019, 12:00

Het nieuwe jaar is al knallend begonnen, maar dat doen we over een week nog even over. Kom op 8 januari naar de nieuwjaarsreceptie waar al jouw vakgenoten rondlopen: de borrel van IAB Nederland en Online Tuesday (en dus ook Marketingfacts). Het wordt weer een knaller!

Het marketingvak bevond zich afgelopen jaar in een rollercoaster en niets wijst erop dat het in 2019 een stuk rustiger gaat worden. In tegendeel: de ontwikkelingen gaan onverminderd hard verder. Van privacy tot programmatic, van purpose tot een nieuwe prijzenoorlog. Van gele hesjes tot blauwe vinkjes, van Virtual Reality tot Digital Detox.

Kortom: er is meer dan genoeg stof om over van gedachten te wisselen, zowel terugblikkend als vooruitkijkend. En dat doe je natuurlijk net als de voorgaande jaren ook nu weer op de nieuwjaarsborrel van Online Tuesday en IAB Nederland.

“Kom 8 januari borrelen met IAB, Online Tuesday en Marketingfacts in Hotel Arena”

De locatie is vertrouwd: Hotel Arena te Amsterdam. De avond begint om 19.30 uur en tegen middernacht gaat het licht uit. Ook Marketingfacts is als partner van Online Tuesday bij dit evenement betrokken, dus hopen wij je daar te zien.

Kom je samen met ons het glas heffen op een succesvol 2019? Geef je dan gratis op voor dit event. Let daarbij op: aanmelding bij Meetup.com volstaat niet. Je moet je echt aanmelden bij Eventbrite om in het bezit te komen van een digitaal ticket. Maak er je goede voornemen van en reserveer dat e-ticket direct. Dan zien we elkaar op 8 januari in Hotel Arena!

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople en Traffic4U, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Awin, Affiliate Summit en EDM Digital Solutions. De huidige locatie-sponsor is IBM.

Jeroen Mirck
Communicatieadviseur bij Gemeente Beverwijk

Jeroen Mirck (1971) was hoofdredacteur van Marketingfacts van januari 2018 tot augustus 2020. Momenteel is hij communicatieadviseur bij Gemeente Beverwijk. Eerder was hij journalist voor media als Adformatie, MarketingTribune, Emerce en De Ondernemer.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!