Nieuwe MSN adCenter versie

Nieuwe MSN adCenter versie
, Rahmani.nl

Microsoft heeft deze week een nieuwe weblog voor adCenter gelanceerd. MSN adCenter is de tegenhanger van Google adwords en momenteel alleen beschikbaar voor ruim 2000 betatesters. Gisteren is er een nieuwe versie van adCenter gelanceerd, waarbij het nu mogelijk is om in 4 simpele stappen een campagne op te zetten. Een paar screenshots:

Login scherm

Stap 1: Instellingen

Stap 2: Advertentie opzetten

Stap 3: Zoektermen onderzoeken en selecteren

Stap 4: Prijs bepalen

MSN adCenter zal vanaf juni 2006 gelanceerd worden voor een breder publiek. Het is nog niet duidelijk of dit dan ook voor Nederland beschikbaar zal zijn.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • MSN adCenter lijkt na de VS en Frankrijk en Singapore nu ook in Nederland te komen:

    (...) Microsofts versie van Google AdWords gaat in de eerste half van 2007 van start in Nederland. Microsoft onderzoekt nog of en hoe ze particuliere sitebeheerders tekstadvertenties wil laten plaatsen op hun sites. Naar verwachting beëindigt Microsoft Nederland haar samenwerkingsverband met Yahoo Search Marketing in de loop van volgend jaar. (...)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.