Nieuwe MSN adCenter versie

16 februari 2006, 19:37

Microsoft heeft deze week een nieuwe weblog voor adCenter gelanceerd. MSN adCenter is de tegenhanger van Google adwords en momenteel alleen beschikbaar voor ruim 2000 betatesters. Gisteren is er een nieuwe versie van adCenter gelanceerd, waarbij het nu mogelijk is om in 4 simpele stappen een campagne op te zetten. Een paar screenshots:

Login scherm

Stap 1: Instellingen

Stap 2: Advertentie opzetten

Stap 3: Zoektermen onderzoeken en selecteren

Stap 4: Prijs bepalen

MSN adCenter zal vanaf juni 2006 gelanceerd worden voor een breder publiek. Het is nog niet duidelijk of dit dan ook voor Nederland beschikbaar zal zijn.

Arash Rahmani
Digitaal strateeg bij Rahmani.nl

Als digitaal strateeg help ik organisaties om online meer groei te realiseren. Mijn eerste contact met online marketing was in 1994 toen ik mijn eigen BBS lanceerde en deze door middel van cd’s en andere BBS systemen ging promoten. Tegenwoordig focus ik me op digitaal strategie en informatiebeveiliging vanuit een breder perspectief. Ik geloof dat er één rode draad moet lopen door de offline en online activiteiten. Informatiebeveiliging dient onderdeel van de processen en cultuur te zijn. Helaas gebeurt dit nog steeds niet bij veel bedrijven.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!