Je bekijkt een artikel van BBP
partner

Nieuwe tool Brainvine Feeds transformeert data marketing

Brainvine, de specialist in AI-gedreven content creatie, lanceert een baanbrekende nieuwe tool: Brainvine Feeds.

BBP
25 oktober 2023, 08:10 667 x gelezen

Deze tool is meer dan alleen een hulpmiddel, het is een gamechanger in data marketing.

Met Brainvine Feeds absorberen we je productfeed, integreren in je bestaande landschap en transformeren we je data tot geoptimaliseerde content, op grote schaal. Of je nu duizenden of honderdduizenden producten hebt, Brainvine Feeds kan het aan.

Producten: Optimaliseer je productteksten

Productteksten worden volledig getransformeerd, geen copy-paste werk meer van leveranciersteksten. In plaats daarvan krijg je unieke, geoptimaliseerde teksten die perfect passen bij jouw merk en doelgroep in elke gewenste taal.

Segment-specifieke optimalisatie

Brainvine Feeds past je teksten op grote schaal aan, om te voldoen aan de unieke behoeften van elk segment. Of je nu reizen aanbiedt en je teksten wilt optimaliseren voor verschillende doelgroepen, of je wilt je teksten afstemmen op specifieke RFM-segmenten, Brainvine Feeds maakt het mogelijk.

Hyperpersonalisatie binnen e-mail

Met Brainvine Feeds kun je je generieke nieuwsbrieven met één druk op de knop aanpassen aan specifieke segmenten. Zo wordt elke nieuwsbrief persoonlijk en relevant. Brainvine Feeds maakt het mogelijk om je producten, aanbiedingen en diensten op een unieke en persoonlijke manier te presenteren.

Brainvine Feeds is een gamechanger

Danny de Kruijk is enthousiast: “De Brainvine Feed tool kan de manier waarop we omgaan met personalisatie vraagstukken volledig op zijn kop zetten. Naast onze AI mogelijkheden bouwen we ook een stuk feed-management in waarmee we een hele sterke tool in handen hebben.”

Johan Smits, Managing Director bij Brainvine, voegt daar aan toe: “De nieuwe feed propositie binnen het Brainvine label laat zien dat Brainvine meer is dan een product, maar een heel scala aan modulaire systemen is om velden als marketing en data te transformeren waarmee duizenden euro’s en uren kunnen worden bespaard.”

Bespaar duizenden uren en euro’s

Brainvine Feeds is de perfecte tool voor bedrijven die hun data al op orde hebben. Vanaf slechts €299 per maand kun je een feed toevoegen met 10.000 items. En met ondersteuning voor meer dan 50.000 producten per feed, is Brainvine Feeds een echte gamechanger in de wereld van data marketing.

Waar je normaal gesproken een heel team en veel tijd nodig hebt om je content te optimaliseren, kun je dit nu in enkele uren doen, volledig geautomatiseerd. Met onze handige interface heb je alles in eigen beheer en kun je je content gemakkelijk aanpassen, optimaliseren en updaten.

Dit artikel verschijnt op initiatief van Brainvine

Wij zijn een onafhankelijk B2B-mediabedrijf en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richten wij ons op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en in customer contact centers. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met een leidend global congres en een drietalige website een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Samenwerking met branchepartijen zoals verenigingen en associaties, is een kerncompetentie van BBP Media.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!