Nedstat Basic-gebruikers verrast door popups

Nedstat Basic-gebruikers verrast door popups

Nedstat Basic, dat recentelijk voor 3 miljoen euro is verkocht aan Adpepper, heet sinds 1 september Webstats4U.

Leek het er eerst op dat alleen de vormgeving was veranderd (met een mededeling dat er wijzigingen zouden komen zoals betere rapportage en statistieken via e-mail), nu blijkt dat Adpepper het al heeft omgevormd tot een aggresief advertentieprodukt.

Via tellertest.com lees ik zojuist dat sommige websites inmiddels zijn voorzien van een popup, dankzij hun Webstats4U teller. Ben benieuwd of Webstats4U haar gebruikers daarvan op de hoogte heeft gebracht? Iemand?


Geplaatst in

DelenEr zijn 91 reacties op dit artikel

 • Ik heb niet de tijd genomen om te kijken of het ook daadwerkelijk in de AV staat opgenomen. Mocht het echter waar zijn dan kan ik me voorstellen dat dit initiatief weinig kans van slagen heeft. Ben kortgeleden overgestapt naar OneStat. Rustiger interface en betere reports.

  geplaatst op
 • Ik las op Flabber dat ze onaangenaam verrast zijn.
  http://www.flabber.nl/archief/013243.php

  Netstat heeft gewoon zijn TOS aangepast waarin het voor hen opeens mogelijk is verregaande vormen van reklame te plaatsen:

  With the installation of Webstats4U on the site it is accepted that WMS has the right to place advertisements on the site in any format or through any channel, including but not limited to e-mail, layer ads, pops, banners and other usual formats without any forewarning and it is furthermore accepted that WMS takes no responsibility for the advertising content and that WMS shall not be liable for any losses incurred regarding this advertising.

  geplaatst op
 • Ik ben niet op de hoogte gesteld en vond het erg vervelend. Ik kijk het nog even aan, mocht het weer terugkomen dan gaat de teller er meteen af.

  geplaatst op
 • Er is in ieder geval te weinig informatie gegeven over deze omschakeling. Ik denk dat dit niet echt slim is van Adpepper!
  Als ik pop-ups krijg gooi ik die teller er onmiddelijk af!

  geplaatst op
 • Je ziet via Technorati dat er ook in de blogosfeer al volop gefoeterd wordt. Ik denk dat Webstats4U zichzelf hiermee geen goede dienst bewezen heeft. Tenzij ze van een deel van haar klanten af wilden natuurlijk.

  geplaatst op
 • En dat heb ik dus ook gedaan!
  Bedankt voor de informatie

  geplaatst op
 • Als WebStats4U van klanten af wilt, laten we ze dan een handje helpen. Ik heb mijn tellers inmiddels verwijderd, ik wil niets meer met die partij te maken hebben. En ik wil alle webloggers oproepen om precies hetzelfde te doen!

  geplaatst op
 • Ook wij hebben last van die bagger en nee, er is ons niets vooraf gevraagd. Verder hebben we gisteren al een oproep tot het ondernemen van actie (desnoods juridische) geplaatst.

  Overigen zullen we vandaag of morgen andere tellers plaatsen. Verder verbreken we teven het contract met NedstatPro.

  geplaatst op
 • Vraag gewoon een gratis Onestat teller aan, beter en helemaal geen rottige reclame.

  geplaatst op
 • Al onze Nedstattellertjes gaan er per direct af.

  geplaatst op
 • Ok, teller gaat er af..

  geplaatst op
 • Goh, Nedstat maakt alweer vriendjes met bloggers. :) Ben ik blij dat ik dat nutteloze ding al lang geloosd heb en er een eigen php-teller voor heb... Ik vind dit echt een onbeschofte manier om met je 'klanten' om te gaan, het stinkt gewoon naar spam en zelfs het lichtelijk, tja, hoe moet je het noemen, hacken van websites... Volgens mij word er namelijk gewoon ongevraagd en ongewensd content toegevoegd.

  Voorlopig word het kreng nog steeds weergegeven (clear je cookies maar eens)...

  geplaatst op
 • Voor niks gaat de zon op nu ook bij de Nedstat tellers. Echter dit soort hijack- adware-achtige trucs zijn echt meesterlijk irritant. Hoeveel mensen zullen geen idee hebben waar al die popups en popunders vandaan komen vliegen??

  geplaatst op
 • Het is vooral slecht voor Nedstat. Hun reputatie wordt hierdoor aardig verpest. Zie al een reactie hierboven:
  "Overigen zullen we vandaag of morgen andere tellers plaatsen. Verder verbreken we teven het contract met NedstatPro."

  geplaatst op
 • @Luc Franken: Dan had Nedstat ons maar vooraf op de hoogte moeten stellen. Bovendien waren we toch al niet tevreden met hun arrogante houding ('service') en hun teller.

  geplaatst op
 • Het is nu toch niet meer van Nedstat? Wat hun "arrogante houding" danook in mag houden is dat toch niet relevant?

  geplaatst op
 • Nedstat treft eigenlijk geen blaam, terwijl ze nu toch wel alle shit over zich heen krijgen, omdat iedereen denkt dat Nedstat hier voor gezorgd heeft. Ze hadden alleen contractueel moeten vastleggen dat dit niet mogelijk was geweest.

  geplaatst op
 • @Luc Franken: De relevantie ligt besloten in de bekende druppel.

  geplaatst op
 • "@Luc Franken: De relevantie ligt besloten in de bekende druppel."
  Alleen hebben we het hier over een bedrijf wat niets met het andere bedrijf te maken heeft. Ze hebben geen belangen in adpepper o.i.d. Het is in mijn ogen danook jammer dat hiermee hun naam door het slijk gehaald wordt. Ze hebben zelf namelijk niets misdaan, ze zijn eerder goed bezig door zich te onderscheiden in de markt en te gaan voor de pro-klanten.

  Wel vind ik het enigzins onhandig om over dit soort zaken geen afspraken te maken bij de verkoop. Maarja, als ze hierdoor de koop hebben kunnen rond krijgen voor 3 miljoen euro is dit misschien nog niet eens zo gek. Het is nu van belang dat Nedstat een fatsoenlijke campagne organiseerd waardoor ze duidelijk maken dat ze hier niets mee te maken hebben.

  geplaatst op
 • Nedstat heeft hier inderdaad niets mee te maken. Helaas is het wel zo dat haar naam ten onrechte wordt geassocieerd met deze aktie van Webstats4u (Adpepper).

  Ben het eens met Luc dat ze hier betere afspraken over hadden moeten maken bij de verkoop. Ben uberhaupt benieuwd of ze bij de verkoop rekening hebben gehouden met de 600,000+ gebruikers van de gratis Nedstat Basic teller.

  Waar zijn overigens de weblogs van beide partijen waarop zowel de gebruikers als zij zelf hadden kunnen reageren op de discussie die nu is gestart?

  geplaatst op
 • hmmmm snap de commotie niet zozeer, het gaat hier toch om een gratis dienst die aangeboden wordt? (of betreft het ook de betaalde versie van nedstat??)

  Er zal ongetwijfeld in de disclaimer bij het aanmaken van zo'n teller staan, dat de aanbieder het recht heeft om dit soort dingen te doen. Ze leveren volgens mij ook een betaalde dienst, dan hoef je a. niet zo'n lelijk gifje op je site te zetten, en b. heb je geen last van dit soort acties.

  Andere mogelijkheid is altijd nog om zelf awstats ofzo te installeren op je server, geeft nog beter inzicht in je stats.

  IMHO.

  geplaatst op
 • "het gaat hier toch om een gratis dienst die aangeboden wordt?"
  ja.

  "of betreft het ook de betaalde versie van nedstat??)"
  nee. Het gaat ook niet om een dienst van Nedstat!

  Het gaat er alleen om dat dit zonder vooraf de gebruikers te informeren ineens toegepast wordt. Verder is dit pas nadat de gratis versie verkocht is aan een adPepper gedaan.

  geplaatst op
 • Suggestie voor diegenen die hun Nedstat-basic teller beu zijn en willen proeven van echte web analyse mogelijkheden.
  Nettracker Lite is de gratis versie van de Nettracker web analyse software. Het gaat duidelijk verder dan de basic tellertjes en is ook gratis.

  Download op http://www.nettrackerlite.com

  Info omtrent de commerciële versies: http://www.nettracker.be of .com

  Have fun en beloofd! Geen 'nasty' pop-ups.

  geplaatst op
 • Wat ik me afvraag is of deze popups ook verschijnen bij de diverse dochterpagina's van startpagina.nl of dat ze met of over een dergelijk grote partij wel afspraken hebben gemaakt.

  Nettracker ziet er goed uit Tom!

  geplaatst op
 • 'k heb daar "nog" geen last van!

  geplaatst op
 • Ik ben lang geleden al overgestapt op Mystats, veruit de beste gratis teller.

  geplaatst op
 • O, dus daar kwam opeens die pop-ip vandaan. ik denk dat ik de teller er maar af ga halen. 'k was toch al niet onder de indruk van de performance (het verschil tussen pageview en bezoeker is me nog steeds niet duidelijk). Onestat is wat dat betreft beter.

  geplaatst op
 • Pop-ups is nog wel het minste dat je zult zien:

  With the installation of Webstats4U on the site it is accepted that WMS has the right to place advertisements on the site in any format or through any channel, including but not limited to e-mail, layer ads, pops, banners and other usual formats without any forewarning and it is furthermore accepted that WMS takes no responsibility for the advertising content and that WMS shall not be liable for any losses incurred regarding this advertising.

  geplaatst op
 • Sorry, was al geplaatst zie ik nu...

  geplaatst op
 • Ik lees het net bij frankwatching en zie nu hier de discussie. Nou dat ga ik niet lang aan kijken. Ik vraag het mijn lezers en kijk het morgen aan en dan wegwezen met dat spul. Rommelen op mijn blog zonder mijn weten......nee dat kan echt niet. Schande!

  geplaatst op
 • Ik heb nooit de voorwaarden van Webstats4U actief geaccpeteerd, wel die van netstat, mag Webstats4U dit dan zomaar doen?

  In ieder geval worden vandaag ook van onze sites de tellers verwijderd...

  geplaatst op
 • @Pim van den Broek: Meestal zit er wel een voorwaarde in de voorwaarden dat de voorwaarden ten alle tijde gewijzigd mogen worden... ;)

  geplaatst op
 • Even een quote uit de oude voorwaarden ( http://www.nedstat.com/nl/terms.html ):

  "NEDSTAT kan de Voorwaarden aanpassen. Aanpassingen zullen aan Klant vooraf worden gemeld. Indien Klant niet akkoord is met de aanpassing, is Klant gerechtigd de Overeenkomst met NEDSTAT te beëindigen uiterlijk tot 10 (tien) werkdagen nadat NEDSTAT de aanpassing aan Klant heeft gecommuniceerd. "

  Let op de "vooraf". Nu is enkele uren van te voren technisch gezien ook "vooraf", maar toch marketing technisch niet een heel sterk staaltje...

  geplaatst op
 • op www.wistudat.net heb ik ook plots popups.. op mijn andere site www.stock-diary.blogspot.com nog niet..

  toch maar even de teller verwijderd en op zoek naar een alternetief.

  Ben benieuwd hoeveel gebruikers ze gaan verliezen op deze manier.....

  geplaatst op
 • hmm voor nettrackerlite heb je admin rechten nodig op je webserver?

  geplaatst op
 • Ook web-log.nl op zoek naar een alternatief voor Webstats4u? Dat zou een behoorlijke klap voor Adpepper zijn als straks 100,000+ weblogs overstappen op een andere teller!

  geplaatst op
 • Zou een flinke dreun zijn, ja. Grappig dat ze de zoektocht naar een alternatief aan hun webstreepjeloggers overlaten.

  geplaatst op
 • nettrackerlite heb je admin rechten nodig?

  Inderdaad Nikao, je moet nettracker kunnen downloaden en installeren op je hosting pakket. Mits wat goede wil van je hosting provider kan dit ook op shared hosting paketten (voor onze klanten kan dit tenminste).

  Dit is uiteraard ook een voordeel van Nettracker: je bent van niemand meer afhankelijk, en indien je een commerciële versie aankoopt, is dit een éénmalige aankoop (support voor gratis updates) en géén wederkerende kost.

  Nettracker wordt door Forrester research als visionair en top3 webanalyse tool gequoteerd. V8 komt deze maand nog in béta.

  Voor bloggers/websites met veel bezoekers wil ik eventueel een advertentie-deal sluiten. Button op de pagina's in ruil voor een profiel in een e-business pakket. Ik ben op zoek naar zichtbaarheid voor Nettracker in het land van onze concurrent.
  Dus voorstellen mogen binnenkomen op info ad se-marketing dot be. Elk voorstel wordt afzonderlijk beoordeeld.

  geplaatst op
 • WebWereld heeft het bericht ook opgepikt: Forse kritiek op popups bij vernieuwde teller Nedstat Basic

  geplaatst op
 • Ik kwam laatst de statistieken van http://www.tracewatch.com tegen, gelijk op al mijn websites gezet. Het script moet je zelf installeren. Voordeel is dat je onbeperkt domeinen kan toevoegen en een hele mooie history opbouwt. Ook is het script gratis en zijn er geen beperkingen ingebouwd. Zie ook de gegenereerde flashgrafieken, heel mooi gemaakt. Voor een demo zie: http://www.dejkam.com/twatch/

  geplaatst op
 • Onderstaande quote komt uit het persbericht van NedStat:
  Ulrich Schmidt, CEO van ad pepper media zegt: "Wij zijn verheugd de nieuwe eigenaar te zijn van deze prachtige service met dit indrukwekkende aantal actieve gebruikers. Ons doel is om zorgvuldig naar onze gebruikers te luisteren en doorlopend nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen die Nedstat Basic een nog beter product zullen maken. De eerste toevoeging aan het product staat al op de agenda."

  Luisteren doen ze blijkbaar niet en de eerste toevoeging zijn de irritante pop-ups.

  P.S.
  1. wordt het niet eens tijd dat één van de bedrijven reageert
  2. wordt het niet eens tijd dat NedStat hun website aanpast, je kan daar nog steeds de basic teller afnemen.

  geplaatst op
 • Hello Ladies and gentlemen
  Thank you very much for your comments on the Basic Counter of former Nedstat.
  I would like to clear a few questions up:
  Nedstat Basic/westats4u is the most used free statistic tool in the world - and probably allso the most respected and accepted. We believe in keeping this service free of charge - even if the costs of bandwidth, development and maintenance are extreemly high.
  But to keep it a free tool we have choosen to send out one advertisement per week per visitor on the website.... THis has been communicated on our website and in emails to all the webmasters. Some webmasters might have given us a wrong emailadress or they might have changed it and therefore not recieved any mails from us. But everybody have been notified well in advance. We hope to make sure that webstats4U - a product from Holland - will stay the best, most respected and the biggest fress tool in the world

  Best regards Niels Nüssler

  geplaatst op
 • En er meteen maar even wat gratis reclame doorheen jassen! Die Niels!

  geplaatst op
 • @Niels: One of the most respected en accepted statistics tool in the world? En dan gaan jullie met pop-up advertenties werken, de meest irritante reclame-vorm die ooit is bedacht. Dat "most respected and accepted" kan je zo wel vergeten.

  Verder ik geloof niet dat jullie e-mails naar alle (600.000) webmasters hebben gestuurd. Mijn gegevens waren (ik heb m'n account gisteren verwijderd) correct en ik heb geen e-mail ontvangen. Blijkbaar zijn er meer "webmasters" die geen e-mail hebben ontvangen, anders was er nooit zoveel ophef ontstaan.

  geplaatst op
 • Hahaha, mag ik even over de vloer rollen? ;)

  Dat er een mailtje gestuurd is naar alle 'webmasters' (lekker retro-woord!) is ook onzin. Dat het op de site vermeld wordt vind ik ook geen excuus, ze zullen er vast geen nieuwsberichtje van gemaakt hebben prominent op de frontpage, eerder diep weggestopt in de Terms of Service...

  Bandwidth, development en maintenance? Development?! Maintenance?! Voor zover ik weet zijn de functies van Nedstat Basic al jaren niet meer uitgebreid, dus in dat 'developen' zal wel niet zo gek veel tijd gaan zitten...

  Maar goed, ik heb het sowieso al niet met dit soort stats-services... Ik installeer liever een fijn systeempje op de eigen server. :)

  geplaatst op
 • @Niels: Do you really believe your own comment? By yourself a translator and read the negative comments on Webstatforju.

  geplaatst op
 • Ook Webwereld heeft een reactie ontvangen van Webstats4u:

  (...) "We willen de dienst graag gratis houden. En dat terwijl de kosten voor bandbreedte, ontwikkeling en onderhoud extreem hoog zijn", stelt Niels Nüssler, directeur van Ad Pepper. "Om de teller gratis te houden hebben we ervoor gekozen om één advertentie per week per bezoeker van een website te laten zien." (...)

  geplaatst op
 • Het lijkt er overigens meer op dat Webstats4u en persbericht de deur uit heeft gedaan, ook andere nieuwssites maken melding van deze uitspraken (zie bijvoorbeeld nu.nl).

  geplaatst op
 • Ik heb het helemaal gehad met die gasten van Webstats4U, ik ben blij dat ik m'n account heb opgezegd.
  Wat ik alleen nog niet begrijp is de houding van NedStat. Die hadden allang een persbericht de deur uit moeten doen dat zij hier niets mee te maken hebben. Ik heb al op verschillende websites in de reacties gelezen dat personen de NedStat Pro licentie willen opzeggen, daar zal NedStat niet echt vrolijk van worden.

  geplaatst op
 • Ga ik net naar de website van Nedstat, krijg ik zo'n een irritante pop-up van Adpepper. Wanneer worden ze wakker bij NedStat?

  geplaatst op
 • Ook wij hebben zojuist afscheid van Nedstat genomen.
  http://www.blikopdebeurs.com/weblog/pivot/entry.php?id=71

  geplaatst op
 • Ik heb, geïnspireeerd door onder meer deze discussie, het artikel Blogosfeer beschadigt brands Nedstat en Webstats4U geschreven. Hierin een chronologisch overzicht van alle gebeurtenissen. Hoe kon de Nedstat-case" deze omvang krijgen, wat ging er mis en wat leren we ervan?

  geplaatst op
 • Enerzijds heb ik wel begrip voor alle commotie en ook ik zou de NedStat teller wel van mijn site willen halen, maar anderzijds: bij het overstappen naar een andere gratis teller, zoals bv. Onestat, raak ik alle statistische gevens van de afgelopen 3 jaar kwijt. Of zie ik dat verkeerd? Bij Onestat heb ik in ieder geval geen mogelijkheid gezien om alle historische gegevens te importeren.

  geplaatst op
 • meteen alle tellers eraf gooien en NOOIT meer webstats4U
  op je websites !!!

  geplaatst op
 • Ik heb ook maar mijn teller er vanaf gegooid
  schaam je nedstat of webstat4u voor de ongevraagde pop up reclame.

  geplaatst op
 • Natuurlijk heeft Nedstat hier zelf ook schuld aan, ze hebben het hele zaakje willens en wetens doorverkocht aan een zooi suckers uit de spam-scene.
  Dat hadden ze best met wat meer ophef mogen doen, als die overname die gore addware oplevert.

  Ik heb zojuist - wat laat - ook al die nedstat-tellers removed.

  Hoe graaf je je eigen graf?

  geplaatst op
 • en met name porno pop ups ik mail nog een keer en anders gaan ze eraf!

  geplaatst op
 • Lastig dat het moeilijk te controleren valt tegenwoordig. De browsers die ik gebruik blokkeren pop-ups, maar ook IE op XP SP2 blokkeert popups en de google-toolbar en mijn anti-virusprogramma en mijn anti-spyware programma en en ...

  En het moet van de eerste keer raak zijn, want de popup wordt alleen getoond bij het eerste bezoekje. Daarna verhindert een cookie dat de popup getoond wordt.

  geplaatst op
 • NedStat heeft vorige week haar website vernieuwd en gelukkig is NedStat Basic van de website verdwenen.

  geplaatst op
 • Ik heb nog even gecommuniceerd met dat supportteam van webstat4u. Tossers die met constant hetzelfde antwoord komen en ook nog hun TOS verkeerd uitleggen.
  Met onbetrouwbare wankers wil ik niks te doen hebben.

  Weer een stuk of 6 websites minder en jammer voor Nedstat of webstat.. beiden gun ik never een cent meer.

  geplaatst op
 • Tja, heb ook ff met die lullo's gecommuniceerd....zijn ze helemaal gek geworden, mijn home page laadde niet eens meer fatsoenlijk door de pop-up en de tijd die gemoeid gaat met het blokkeren door IE of Firefox... maar kreeg een standaard antwoord dus heb ik het scriptje maar aangepast. Zou toch zonde zijn wanneer ik jaren van meten (= weten) zou kwijtraken. Men neme het standaardscriptje van webstats4u en men verwijdere vervolgens den volgende regels:

  <script language="JavaScript" type="text/javascript"
  src="http://m1.webstats4u.com/m.js">
  </script>
  <script language="JavaScript" type="text/javascript">
  <!--
  webstats4u("AB1M/wdddDv8drt0Nyewrs/06PJbA", 0);
  // -->
  </script>
  <noscript>

  </noscript>

  De rest laat je gewoon staan (even de witregels weghalen) en voila, dezelfde counter met dezelfde functionaliteit maar zonder die irritante pop-ups.  geplaatst op
 • Web-log.nl had al aangegeven te kijken naar alternatieven voor Webstats4U en ze hebben nu een beslissing genomen. Ze gaan over naar OneStat Basic

  geplaatst op
 • Ik had 2 gratis tellertjes geplaatst op een educatieve site voor basisonderwijs en ook een voor een organisatie voor levenbeschouwing. Daar verschenen dus ineens popups met opengewerkte dames. Schandelijk!
  NedStat beweert iedereen op de hoogte te hebben gebracht, dat is NIET WAAR! Ik heb nooit bericht gekregen.
  Niks op porno tegen maar dan wel op pornosites. Ik hoop dat Ad Pepper en companen snel failliet zullen gaan.

  geplaatst op
 • Onestat is aardig maar rommelig en druk.

  Een goed alternatief wat ik nu gebruik is checkstat.nl
  www.checkstat.nl
  en net als het oude vertrouwede Nedstat goed overzichtelijk en gratis.

  Enne het overgebleven Nedstat had gewoon voorwaarden moeten zetten in het contract bij overname door adpepper. Net als kabelmaatschappijen doen als UPC ze overneemt. Hun eigen kuil gegraven en erg jammer maar dat is business.

  geplaatst op
 • Webstat is een grote website vervuiler met die ongewenste popups, om de zoveel tijd komen er steeds nieuwe cookies, daar is maar één oplossing voor haal hem van je website, dumpen die WEBSTAT en zoek verder.....

  geplaatst op
 • Niels Nüssler doesn't even write proper English and his postings are riddled with spell errors.

  geplaatst op
 • And when you clear the cookes from your computer, BACK COMES THAT POP-UP!!!

  Shame on you, Neils! You are cyberspace trash.

  geplaatst op
 • I hate pop-up ads and I don't want to confront visitors of my pages with unsollicited ads, they receive too much allready. So, bye bye Nedstat.

  geplaatst op
 • Ongelooflijk en onacceptabel! Hopelijk is dit meteen het einde van webstat4u want een bedrijf dat zó omgaat met klanten denkt alleen maar aan zichzelf en de eigen tellertjes! Hoezo service?
  Gewoon allemaal opzeggen en vewijderen die tellers van webstat4u. Dan is het snel over.
  En communicatie? Tja de marketeer heeft gelijk. Er staat: "Deze reclame uitingen zullen niet direct op jouw website geïmplementeerd worden." Het is een pop-up. Flauw hoor.

  geplaatst op
 • Ik wordt er ook ziek van dat bij veel homepages, waar ik langskom, ik een fokking popup, over bijv. een mini, krijg.

  Haat popups maar als je weet hoe die mensen er aan komen (webstat teller) is dat nog erger.

  Snel weg met dat webstat4u. Van zoveel mogelijk homepages af dat kreng.

  En voor de bezitters... ik en vele klikken vrij snel door naar een andere site , nadat met dat popup gedoe.. en komen niet snel terug.

  Dus tip: Verwijderen die zooi

  'Bond tegen reklame popups'

  geplaatst op
 • Ik zag het tot mijn verbazing vandaag ook
  nedstat is de enigste die het kon zijn
  en dus vond ik uw site na een google search op nedstat teller popups

  ben gelijk begonnen die nedstat rommel er af te halen
  ben ik nog wel effe zoet mee

  dus voor mij geen rommel van derden meer

  geplaatst op
 • Hè hè, eindelijk gevonden dankzij deze site, waar die popupshit vandaan komt, wat een eikels zeg!!

  Gaat er ook meteen vanaf hier!!

  geplaatst op
 • dahagggg webstat/nedstat!! daar gaan al mn tellertjes van mn websites :) wat een sukkels. Daar blijft dus niks meer van over! Ik ga dat google ding proberen. Moet geweldig zijn hoor ik! ;)

  geplaatst op
 • Voor mijn persoonlijke thema-website heb ik de NedStat-teller er op oudjaar uitgekieperd, met een toelichting aan mijn bezoekers (voortaan geen pop-ups meer!).

  geplaatst op
 • Hier trouwens de toelichting voor mijn bezoekers...

  geplaatst op
 • Ik kwam toevallig op deze site terecht, maar heb nog niets gemerkt van die pop-ups. De enige regel van de hele teller-code die op mijn site staat is

  <img src="http://m1.nedstatbasic.net/n?id=ADPKsQrvr+a/ynmevH9lnmJ0CMJQ" border="0" width="0" height="0">

  Achter ? moet dan wel je eigen id staan en die nedstatbasic.net in de code zal nu wel al veranderd zijn. Dit werkt perfect (en door width en height nul te zetten is het figuurtje niet meer zichtbaar). Ben dan ook niet van plan om dit te veranderen.

  geplaatst op
 • Er is nu een mooie oplossing voor:

  Zet het in een .php pagina bv de index pagina, als dit een .html is moet je hem vernoemen naar een .php pagina anders werkt het niet.

  Op de plaats waar �plaats_hier_je_code� staat dien je, je eigen nedstat teller code te plaatsen.
  Huidige code verwijderen en deze voor in de plaats

  Werkt prima !!!!

  <!-------begin------------->
  <?


  $UwNedStatCode = " plaats_hier_je_code";

  $Redirect = "0";

  // --------------------------------------------------------------------------------------

  echo("<div style="display: none;">");
  echo("<script language="JavaScript" src="http://m1.nedstatbasic.net/basic.js" ></script>");
  echo("<script language="JavaScript">
  <!--
  nedstatbasic("$UwNedStatCode", $Redirect);
  // -->
  </script><noscript></noscript> </div>");

  ?>
  <!--------eind------------------->

  geplaatst op
 • Nedstat teller is bij mij van de site af. Zo'n dienst roeit zichzelf uit met die pokke reclame popups.

  geplaatst op
 • Ga beetje moeilijk soen om dat onoverzichtelijk gedoe van die webstat4u oplichters te gebruiken. NOT

  Nee... Checkstat samen met Belstat werkt super goed en zonder shit. En Checkstat is naar mijn smaak beter en mooier dan dat oerlelijke Webstatwef***U

  geplaatst op
 • Nedstat gratis? Dachutnie!

  Ik heb net een rekening ontvangen van de KNWV. Wij zijn regelementair gehouden een deel van onze sponsorgelden aan het verbond af te dragen. Nu moet ik gaan uitleggen dat ik niks ontvangen heb van al die waanzinnige popups.

  Dat een reclame bureau een zeker percentage opstrijkt voor hun inspanningen is prima maar de hoofdinkomsten van popups bij, naast, onder of boven MIJN website zijn van MIJ. Wat er nu gebeurd is pure diefstal.

  Los van dat alles willen wij op geen enkele wijze geassocieerd worden met de kikker van Jamba of zijns gelijken.

  Kortom, deze actie van nedstat dreigt ons geld te gaan kosten. Hoezo gratis?


  geplaatst op
 • Diefstal? Welja. Niemand die je verplicht het product te gebruiken, Ton. En als jij sponsorgelden afdraagt die je niet hebt ontvangen heb je je zaken niet op orde. Dat kun je Nedstat/Webstats4u niet aanrekenen.

  geplaatst op
 • Ten gunste van Ton:

  Tis misschien geen directe diefstal maar webstat4U heeft 0% rekening gehouden met de consequenties die haar actie voor haar gebruikers kon hebben.

  Ook bijv. zeer geirriteerde bezoekers die niet meer terugkomen. Is ook een schadepost.

  Zij hadden gewoon een hele duidelijke mail met een hele duidelijke vooraankondiging moeten sturen. Een keuze geven. Maar tegenwoordig zijn webstat4u en .tk en gelijken onproffesioneel bezig en tonen ze aan geen 'crap' om hun klanten te geven. Ja idd een gratis tool met adverts op de site zoals vroeger met nedstat maakt mij een klant! zij verdienen nml aan mij. zowel in reklame, naamsbekendheid en evt kliks op die adverts.

  Een derde mag toch ook niet zomaar een reklame poster van 2x2 meter op mijn huis plakken?

  BTW: niet alleen bonden e.d. als de KNWV kunnen vervelend worden... wat dachten jullie van de belastinginspecteur?

  Daarom. BAN Webstat4U!!!

  Voor .tk gebruikers die van hun banners afwillen: www.co.nr
  Gratis reklamevrij en mooi domein met goede opties.

  Voor webstat4u gebruikers: www.checkstat.nl
  Haal die crap van je site af want ik zap snel door als ik die shit en popups op je website tegenkom... net als 90% van de andere bezoekers.

  geplaatst op
 • Hallo.

  Wilde toch ff reageren, de bezoekers aantal van mijn site ging met 1000 tot 2000 omlaag en ik kreeg regelmatig de vraag of ik er wat aan die popups kon doen. en heb dus netstat totaal van mijn pagina gehaald. Dus voor mij geen netstat en popups meer.

  geplaatst op
 • Webstats4u heeft blijkbaar weinig geleerd van haar eerdere misstappen. Webwereld meldt vandaag dat de teller pornoadvertenties vertoond. Internetters klagen onder meer op het forum van Adultwebmaster.nl dat bij het bezoek aan een site die is voorzien van een teller van Webstats4u, de afgelopen dagen popunder-advertenties voor pornosites werden vertoond.

  geplaatst op
 • The soap continues... Maar ik ken nog zoveel webmasters die de teller handhaven, simpelweg omdat ze zelf nog nooit een pop-up hebben gezien. Als je ze er dan op wijst, zeggen ze: d'r is toch geen probleem? Van die gebruikers moet Webstats4U het vooralsnog hebben...

  geplaatst op
 • Heb ook die ellendige teller verwijderd.

  En ik maar zoeken in de source waar die vervelende popup vandaan kwam.

  geplaatst op
 • Ik heb nedstat meteen verwijderd en ze komen er nooit meer in. Stelletje hufters.

  geplaatst op
 • Bij ons ook 4 sites en 8 pagina's minder met die vreselijke popups over tandpasta e.d... Het ergste is dat die popups door de popupfilters heen floepen....

  geplaatst op
 • bij mij gaat die er vandaag ook af... heeft iemand een oplossing hoe ik mijn startaantal Pagehits kan overbrengen naar een nieuwe teller en zo ja welke teller???

  geplaatst op
 • Een beetje beschamend natuurlijk dat ik er bijna een jaar later mee ben dan jullie allemaal, maar ik heb de webstats4u tellers nu ook verwijderd. Een heel jaar lang heb ik me er wel aan ge-ergerd, maar het werd pas echt irritant toen ze ook nog advertenties met GELUID gingen verspreiden.
  Last van de ErrorSafe spyware had ik ook al gehad, maar ik had geen idee waar het vandaan kwam. Ik vind het vooral erg naar dat ik mijn gebruikers aan dit risico heb blootgesteld.
  Ik heb trouwens ook nog contact met webstats4u opgenomen over de mogelijkheid om een betaald account te krijgen zonder popups. De prijs die ze daarvoor vragen is ronduit schandelijk. Ik wil nooit meer zaken met die mensen doen.

  geplaatst op
 • Krijg net door dat Webstats4u in maart is gebaseer op een nieuw platform en dan ook een nieuwe naam zal gaan voeren: Motigo Webstats.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.