Neckermann verdubbelt internetomzet dankzij sweepstake

Neckermann verdubbelt internetomzet dankzij sweepstake

De sweepstake-loterij van postorderbedrijf Neckermann heeft het bedrijf bepaald geen windeieren gelegd: de internetomzet van het bedrijf verdubbelde dankzij de actie.

Tegelijkertijd wist Neckermann met de actie honderdduizenden opt-in e-mailadressen te vergaren.Consumenten kunnen aan de actie deelnemen via de website www.jecomputerisjelot.nl, waarop dagelijks tientallen prijzen tot en met 5.000 euro worden verloot. Bezoekers van de site komen daarnaast in aanmerking voor allerlei aanbiedingen. In de top-50 van meest bezochte sites van Nederland bezet de actiesite nu de 22ste plaats.Inmiddels word 20% van artikelen bij Neckermann via internet besteld. De postorderaar kan tevreden zijn. Het bedrijf hoopte met de actie te bereiken dat de artikelen op de site werden gepromoot en dat het e-mailbestand van klanten werd uitgebreid. Beide doelen zijn met succes bereikt.

Bron:
Adfo Direct nr. 3, p. 47, 1/4 p.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.