MySpace via mobiele telefoon

17 februari 2006, 15:34

MySpace via mobiele telefoonNog meer nieuws uit de mobiele wereld. Tweakers meldt dat gsm-fabrikant Helio LLC gisteren twee toestellen heeft gepresenteerd die speciaal ontwikkeld zijn om samen te werken met het social network MySpace.

De Helio-dienst om van het online portaal gebruik te kunnen maken zal in het voorjaar gelanceerd worden in de Verenigde Staten. Er werden nog geen prijzen bekendgemaakt. MySpace Mobile wil het succesvolle concept van een sociaal netwerk naar de mobiele telefoons brengen. Met de Helio-gsm’s krijgen de 55 miljoen MySpace-gebruikers mobiel toegang tot hun MySpace-mailbox, kunnen ze MySpace-blogs lezen en berichten posten, foto’s en profielen bekijken en communiceren met andere gebruikers die online zijn.

Hoe lang zal het nog duren voordat alle ‘online applicaties’ ook op ons mobieltje beschikbaar zijn?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  lbroekman

  Helio LLC is een joint venture, waar ook SK Telecom onderdeel van uit maakt. SK Telecom is eigenaar van Cyworld, de grootste online community in Zuid Korea, waarin het gebruik van mobiel internet de gewoonste zaak van de wereld is. Bij de ontwikkeling van dit concept is gebruik gemaakt van de opgedane ervaringen.


  17 februari 2006 om 16:53
  lbroekman

  Twee zielen, 1 gedachte. Was in de hooghartige veronderstelling dat je mijn post als aanleiding had gebruikt, grijns. Complimenten overigens voor M!2.0.


  17 februari 2006 om 17:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!