Microsoft Nederland start Windows Vista blog

Microsoft Nederland start Windows Vista blog

Zoals bekend heet het nieuwe besturingssysteem van Microsoft Windows Vista. Het is de opvolger van Windows XP en had tot voor kort de codenaam Longhorn. Vista zou aanvankelijk dit jaar al voor consumenten verschijnen maar komt pas op de markt in 2006. Voor ontwikkelaars is al een tijdje een beta-versie beschikbaar.

Interessant om te zien is dat Microsoft Nederland deze week is gestart met Windows Vista blog (RSS-feed). Derk Wagelaar (Product Solution Manager Microsoft):

Op de eerste plaats zullen wij deze Blog gebruiken om de grote hoeveelheid Windows Vista nieuws, wetenswaardigheden en persoonlijke ervaringen die het komende jaar beschikbaar komen met jullie te delen. Daarnaast willen deze Blog gebruiken om een dialoog aan te gaan met iedereen die geinteresseerd is in Windows Vista. Wij zijn zeer benieuwd naar jullie reacties om onduidelijkheden te kunnen wegnemen, ervaringen te delen, te leren en terugkoppeling te kunnen geven aan de ontwikkelteams.
Goed initiatief, ben benieuwd naar de update frequentie en hoeveel gebruik er van wordt gemaakt door de consument (en ontwikkelaars).

Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Waar kan ik Windows VIsta dowloade kan mij iemand helpen

    Groetjes Bram

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.