Microsoft helpt u met uw eenzaamheid?

28 april 2005, 20:52

Via een lezer van Marketingfacts kreeg ik wel een heel bijzondere uitnodiging van Microsoft om deel te nemen aan een online onderzoek. Vraag me alleen af of het nu zo handig was om dit onderzoek te laten uitvoeren door een Engels bureau dat de tekst waarschijnlijk heeft laten vertalen door Babel Fish.

Van: [email]microsoftresearch06185@intrepid-consultants.com[/email]

Verzonden: woensdag 27 april 2005 21:35

Aan: ###

Onderwerp: Microsoft Technische Steun Overzicht

Beste ###,

Microsoft leid een studie over technische steun en interesseert zich in uw mening. Als een gewaardeerde klant van Microsoft, bent u geselecteerd om dit overzicht te ontvangen. Het overzicht zal ons helpen om u met een betere kwaliteit dienst te verzorgen.

Om deel te nemen, druk op de linkse toets

Over deze studie

Microsoft heeft Intrepid Consultants, een onafhankelijk onderzoekscentrum, opgedragen om deze studie namens Microsoft te leiden. Voor informatie over relaties tussen Intrepid Consultants en Microsoft, contacteer alstublieft: [email]info@intrepid-consultants.com[/email]

Dit overzicht zou enkel rond 25 minuten duren om te vervolledigen. Als dank voor het vervolledigen van het eerste deel van dit overzicht, zult u binnen 28 dagen $20 in de post ontvangen aan het einde van dit overzicht.

Als u het gehele overzicht vervolledigd, wordt u ingeschreven bij onze vrije prijs trekking voor bonnen van Expedia.com, met de waarde van $2,000.

Heeft u hulp nodig met deze studie?

Leid alstublieft vragen over het vervolledigen van deze studie naar: [email]survey06185@intrepid-consultants.com[/email]

Hoe Microsoft u met uw eenzaamheid helpt

Microsoft zetten zich in met het beschermen van uw eenzaamheid. Klik alstublieft op de volgende verbinding om de Technische Steun eenzaamheid verklaring te herzien. Eenzaamheid Verlaring.

Stop met het sturen van dit soort overzicht

Indien u verkiest om e-mail uitnodigingen, over de deelneming van marktonderzoek voor Intrepid Consultants, namens Microsoft, niet te ontvangen stuur alstublieft een e-mail naar: [email]survey06185@intrepid-consultants.com[/email] met het woord, “verwijder” in het onderwerp vakje. We zullen onmiddellijk uw voorkeuren bijwerken maar u zult invitaties ontvangen die uitverstuurt waren tijdens die periode.

Sponsor

Dit overzicht werd door de Microsoft SMS&P team gesponsord.

Contacteer Microsoft

Contacteer ons

Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052 USA

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Robert

  Eenzaamheid Verlaring? Hilarisch!


  29 april 2005 om 05:38
  Ewout Wolff

  Nnnnngggggggghhhh !! ; ^DDDD


  29 april 2005 om 05:44

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!