Microsoft blogservice live

2 december 2004, 07:45

Al eerder was hier te lezen dat Microsoft een eigen blogservice lanceert. Recent (gistermiddag?) is de beta-versie op spaces.msn.com inderdaad in 14 talen waaronder het Nederland beschikbaar gekomen.

Update.

Met dank aan Dutchcowboys, voor de link, hier een video van Channel9. Overigens had Marketingfacts.nl toch echt de primeur in Nederland 😉

Tot slot: Feedster biedt inmiddels ook de mogelijkheid de zoekopdracht te beperken tot MSN Spaces.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Rob

  Engels? Hier is het gewoon allemaal in het Nederlands hoor?!


  2 december 2004 om 08:14
  Eduys

  Hem ‘m al even geprobeerd. Gaat verder dan alleen een weblog. Bevat functionaliteiten voor bijhouden van muzieklijsten, foto-albums e.d. en te koppelen aan je buddies via msn. M.b.t. weblogging de basale functies van editing, publishing en reageren.


  2 december 2004 om 15:08
  Paul

  het is toch moeilijk leven als search blogger ‘under NDA’ 🙁


  2 december 2004 om 18:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!