Michiel Frackers (Jaunt VR): “In de komende 5 jaar zijn 4 miljard telefoons geschikt voor VR”

12 juli 2016, 13:00

Michiel is een internetondernemer van het eerste uur. In 1993 begon hij met de eerste plannen voor het latere Planet Internet, een van de eerste internetproviders van Nederland. Zijn cv kent daarna vele ondernemingen en initiatieven, waaronder Bitmagic, Small Media Group en 925. Vandaag de dag heeft VR Michiel gegrepen. Als het aan Michiel Frackers ligt, heeft virtual reality de toekomst en zullen radio, tv en internet plaatsmaken voor 3D-simulaties. Zijn bedrijf Jaunt Virtual Reality maakt een 3D virtuele realiteit in HD.

Virtual Reality moet in de toekomst niet meer van echt te onderscheiden zijn. Frackers gelooft zo heilig in de techniek dat hij “voor het eerst in jaren weer voor een baas werkt.” Jaunt Virtual Reality maakt driedimensionale virtuele realiteit in HD. “Geen moeilijke grote brillen, maar met behulp van je mobiele telefoon.”

Er komen in de komende vijf jaar vier miljard mobiele telefoons op de markt die geschikt zijn voor de technologie. Een enorme markt. “Kinderen vanaf drie jaar oud tot demente bejaarden” kunnen er mee in een andere wereld stappen. Jaunt VR wil volgens Frackers “de Netflix van VR worden”, het gaat om de productie van content. Maar om dat goed te doen moest eerst een speciale camera worden ontwikkeld en software om alle beelden aan elkaar te breien.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags
vr,

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!