Merknamen KPN Mobile en Dutchtone verdwijnen

17 februari 2003, 11:44

Dutchtone wordt vanaf 31 maart 2003 Orange, maakt het moederbedrijf vandaag bekend. Ook in maart worden KPN Mobile en KPN Telecom KPN.

Telecombedrijf KPN stopte de mobiele activiteiten in maart 2000 in een aparte dochteronderneming met de naam KPN Mobile. Die merknaam gaat er dus uit, het blijft een apart bedrijfsonderdeel. ?We gaan geleidelijk in de komende jaren de merknamen vervangen’, aldus een woordvoerster tegen het ANP. Volgens haar is het makkelijker communiceren met ??n naam. Tijdens de presentatie van de jaarcijfers op 3 maart wil het bedrijf meer vertellen over de operatie. Dutchtone wordt vanaf 31 maart dus Orange. David Holliday, bestuursvoorzitter van Dutchtone: ?We zijn zeer verheugd de datum voor de introductie van Orange in Nederland aan te kunnen kondigen. De organisatie heeft hand in hand met het Orange-management enorm hard gewerkt om te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die Orange stelt. Daarnaast hebben alle medewerkers een ‘Orange inside’-opleiding gehad.?

Bron:

http://www.adformatie.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!