Mediarepublic en Vodafone met MMS-soap

16 december 2002, 20:07

Het nieuwe ‘crossmediabedrijf’ Mediarepublic, dat vorige week officieel van start ging, gaat een MMS-soap produceren die waarschijnlijk in januari te zien is via Vodafone.

Mediarepublic is opgericht door ex-Lost Boys medewerkers, onder wie Bas Verhart en Michiel Mol. Ruud Hendriks en Arthur Valkieser zitten in de raad van advies. Volgens oprichter Bas Verhart wil Mediarepublic innovatieve mediaconcepten ontwikkelen waarmee adverteerders in direct contact met hun klanten kunnen komen, om zo de verkoop te stimuleren. Om dat te bereiken gaat het bedrijf veel gebruik maken van entertainment in combinatie met internet en SMS/MMS, zegt hij tegen Emerce. Met de MMS-soap krijgen ontvangers een of meerdere keren per dag een multimediaal berichtje (foto met ingesproken tekst) van een bekende soapster. Al deze MMS?jes achter elkaar vormen een soapverhaal. Om dat verhaal in goede banen te leiden is succesregisseur Johan Nijenhuis (Costa/Volle Maan) ingehuurd.

Bron:

http://www.adformatie.nl/nieuws/Nieuws2002-12-13.html#ITEM22817

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!