Mazda lanceert weblog om viral video te pushen

Mazda lanceert weblog om viral video te pushen

Mazda lanceert weblog om viral video te pushenAls een soort van follow-up op een aantal videos die enkele maanden geleden op het internet verschenen, heeft Mazda nu de weblog HalloweenM3 gelanceerd.

Op de weblog enkele vage berichten en een video dat zogenaamd op een van de publieke tv-zenders is gevonden. In de video, met als titel Phantasmagoria, een aantal jongeren die tijdens Halloween een spookrit beleven. Als je heel goed kijkt dan zie je uiteindelijk ook nog het logo van Mazda in beeld. Heb verder geen idee wat nu de boodschap is en het is wat mij betreft dan ook een mooi voorbeeld van hoe het niet moet (via: adrants).

Update: weblog is inmiddels alweer offline!?


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Had de weblog inderdaad ook gezien; vreemd dat het nu weg is. Via google cache is nog wel eea te achterhalen.

  geplaatst op
 • Via google cache kan je de profile van de 'blogger' vinden.

  http://www.blogger.com/profile/4992256

  Daar staat ook een link naar een 'url van een vriend gekregen'

  http://209.250.27.28/

  Beetje suf gedaan allemaal.

  geplaatst op
 • Typisch werk van een stelletje puberale creatieven: 'Hey, man. Laten we doen alsof die auto een eigen willetje heeft en allerlei coole dingen doet, weet je wel. Zoals van een skateboard ramp afspringen, weet je. Of een breakdance backspin doen".

  Allereerst zetten ze die auto op deze manier bij hun mede-pubers neer als een me-too mislukkeling, want alle truuks gaan faliekant mis. En volwassenen krijgen 't idee dat deze auto vooral voor tieners is bedoeld (in Amerika schuiven kinderen al met 16 jaar achter 't stuur).

  Inderdaad, Marco: een prima voorbeeld van hoe 't niet moet.

  geplaatst op
 • In de papieren Adformatie (nr. 44, 28 oktober 2004, pag. 16) lees ik dat de campagne van Sarkissian Mason afkomstig is.

  "De mobiel van Patrick Sarkissian schakelt spontaan uit als een journalist aan de lijn blijkt. Een paar uur later belt hij terug. Hij weet niet waarom de campagne ineens is verdwenen, wil niet bevestigen dat de campagne van hem is en verwijst door naar Mazda. Maar Mazda wist nergens van. 'Oké, dan', zegt Sarkissian. 'Niemand weet iets. Laten we het dan maar helemaal vergeten'."

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.