Markethings Week 2015! #ADV

3 februari 2015, 09:30

Ben jij Ambitieus? Ben jij Nieuwsgierig? En hoe zouden bedrijven zoals Douwe Egberts, Samsung en Peijnenburg hun marketing aanpakken? ‘Explore the world of marketing’ op de Tilburg University van 9 t/m 13 Februari!

De Markethings Week vindt plaats in de tweede week van februari. Tijdens deze week zullen verschillende bedrijven hun exceptionele marketing- en salesskills belichten. Daarnaast zullen zij hun eigen marketingstrategie naar voren brengen en specifieke onderwerpen in het marketinggebied toelichten die weinig tot niet aan bod komen in de masteropleidingen marketing research en marketing management. Voorbeelden hiervan zijn: digital marketing, sportmarketing, sales training, promomarketing en shopper activation.

Ben jij een universitaire student of een HBO-student? Schrijf je dan nu in voor de Markethings Week 2015 via onze website www.markethingsweek.nl. De deadline voor de inschrijving is 5 februari. Je kunt je eigen programma kiezen via de ‘subscription’-pagina op de website. De kosten zijn maar 10 euro! Naast al de mooie lectures, workshops, cv-activiteit en off-campus activiteiten ontvang je een fancy goodiebag ter waarde van 20 euro! Vergeet niet dat bij de workshops het first-come-first-serve principe wordt gehanteerd. Dus aarzel niet te lang als je hier bij wilt zijn!

Check de promotievideo hier:

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!