Mannenzaken

18 augustus 2003, 09:34

Maandag 11 augustus is het mannenportaal Meniacs.com van start gegaan, een online magazine met distributiepunten in Best, Den Haag, Amsterdam en Helmond. Wat interesseert de moderne man? Wat bezielt hem? Hoe kijkt hij tegen het leven aan? Wat zijn zijn ambities en verlangens? Hoe brengt hij zijn vrije tijd door? Dit alles en nog meer vroegen de initiatiefnemers zich af en het antwoord is dus voortaan te vinden op de website van Meniacs.com: een platform voor de man die op de hoogte wil zijn en blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, lifestyle, gadgets en consumer electronics.

In de Meniacs-shop zijn vanzelfsprekend veel van deze producten terug te vinden. De overeenkomsten met de jongenssite Wannahaves zijn groot, maar dat is dan ook een bijzonder succesvol concept gebleken. Evengoed verklaren de initiatiefnemers dat Meniacs.com is ontstaan,omdat het aanbod van mannenportalen in Nederland – die een combinatie bieden van informatie, entertainment en online shoppen ? zeer beperkt is.

In navolging van het onlangs gelanceerde vrouwenportaal tooStylish.com, wil het nieuwe portaal uitgroeien tot een digitaal naslagwerk voor mannenzaken. Naast nieuws en entertainment worden de lezers dagelijks getrakteerd op leuke artikelen, waaraan de ongezouten en rebelse mening van de redactie is toegevoegd, jubelt de persverklaring. Hiermee wil Meniacs.com het vertrouwde internetadres worden voor een dagelijks bezoek voor alle Nederlandse mannen van 16 tot 35 jaar. Het portaal biedt ook veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en idee?n. Meniacs.com wil via internet een persoonlijke relatie opbouwen met de bezoekers door brede informatie te verstrekken om vervolgens de mogelijkheid tot feedback te bieden.

Bron:

http://www.telecommerce.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!