Je bekijkt een artikel van BBP Media
partner

Maak kans op één van de SponsorRingen #adv

28 september 2018, 12:00

Heb jij het afgelopen jaar een mooi en effectief sponsorproject neergezet? Ding met dit project dan mee naar één van de SponsorRingen. Dé award op het gebied van sponsoring!

De feestelijke uitreiking op 26 november in Amsterdam geeft jou een kijkje achter de schermen bij projecten van concurrenten. Maak kans op één van de ringen, leer van andere cases én ontmoet collega’s uit het vak!

Zend je case in

BBP Media is een onafhankelijk B2B-mediabedrijf, dat al meer dan tien jaar is gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richt BBP Media zich op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en de customer service branche. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met de Global E-commerce Summit in Barcelona en de website E-commercefacts.com een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Voor vergaring en ontsluiting van de vakinformatie werkt BBP Media nauw samen met branchepartijen zoals verenigingen en associaties. Tot het portfolio van BBP Media behoren onder meer MarketingTribune, Shopper Marketing Update, Twinkle en CustomerFirst.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!