M! Academy live

M! Academy live

De oplettende lezer heeft het al kunnen zien. Vanaf vorige week is er weer een tabje bij gekomen op deze site. M! Academy is live. Alweer voor het tweede jaar organiseer ik voor Marketingfacts cursussen over uiteenlopende onderwerpen in de interactieve branche. Omdat ik tevens de uitgave van het Marketingfacts jaarboek coördineer, zit ik qua informatie dicht bij het vuur. Het werd tijd dat al deze informatie samen kwam op de meest logische plek, hier dus. Conversietips, Usability. Webanalytics, Social networks, E-mailmarketing en Online mediaplanning zijn al de revue gepasseerd. Online recruitement gaat voor de zomer nog van start.

Het is geweldig om te zien hoe gretig de deelnemers van de ééndaagse cursus zijn. De docenten, hebben hun strepen meer dan verdiend in het vak en delen ook regelmatig hier hun ervaringen. Ze weten hun kennis op een dusdanige manier te delen dat de cursist meteen met het geleerde eenvoudige veranderingen kan aanbrengen, die al snel voor een groot resultaat zorgen. Ook wordt er, tijdens de cursus, soms op de laptop gelijk geoefend. Zo leert men van elkaar en kun je meteen kijken of je de informatie goed verwerkt hebt. De cursussen worden in Seats2meet in Utrecht gehouden. Deze locatie is flexibel, informeel en goed te bereiken. Nieuw is dat je ook een passepartout kunt aanschaffen zodat je je voor meerdere cursussen in kunt schrijven tegen een voordelige prijs. Ik vind het een eer om met M!Academy deel uit te mogen maken van één van de Marketingfacts spinn-offs en mij onder de vakidioten te begeven die hun kennis maar al te graag delen. Ik nodig jullie van harte uit om een kijkje te komen nemen op M!Academy. Schroom niet om je mening te geven en eventuele tips over onderwerpen en of samenwerkingen zijn meer dan welkom. Ervaringen en verslagen van deelnemers wil ik straks ook online gaan plaatsen. Nu staan er nog alleen cursussen op de site, maar in de nabije toekomst is het de bedoeling meerdere events te gaan organiseren.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • @Maritza, Gefeliciteerd met de m!academy. De onderwerpen komen me bekend voor ;-) Veel succes, ook aan de toekomstige cursisten.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.