• Mobile
  wordt gesponsord door

Lowcall ontketent GSM-oorlog

Lowcall ontketent GSM-oorlog
, RIFF

Debitel heeft afgelopen week Lowcall.nl in de markt gezet en is daarmee de oorlog met easyMobile dat ook afgelopen week werd gelanceerd en Simyo gestart.

Niet alleen is Lowcall goedkoper dan de twee eerder genoemden, ook biedt lowcall wel mms en is het geen pre-paid product maar wordt er maandelijks achteraf gefactureerd. Ik ben benieuwd of KPN de tarieven van Simyo nu ook verder verlaagt zoals bij de introductie van easyMobile.

Update 31-10 Tele2 evenaart de tarieven van Lowcall met Champion, zo werd vandaag bekend gemaakt.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 7 reacties op dit artikel

 • Hi Marco, the URL locator for lowcall is typed wrong: it needs to be http://www.lowcall.nl/ instead of "ttp://www.lowcall.nl/"

  geplaatst op
 • hehehe, wat een grappenmaker ;)

  geplaatst op
 • Hey Sergey, good to see you here ;-)

  Zal de link zo even aanpassen!

  geplaatst op
 • Nog steeds helaas niet interessant als je een Telfort abo neemt met een fijne cashback met een minuutje of 400-500. Daarnaast rekenen ze de eerste minuut volledig!

  Het wachten is tot het zakt onder de 10 cent per minuut bellen en 10 cent smsen. Dan heb je pas echt een prijzenoorlog :P

  geplaatst op
 • Had het ook al gezien op bellen.com bij de prepaid tarieven, maar het is niet helemaal een prepaid, want je betaalt wél achteraf! Maar echt abo is het ook weer niet...

  http://www.bellen.com/frameset.html?http://www.bellen.com/mobiel_overzicht/mobiel_tabel_prepaid.asp?taal=nl&land=nl

  geplaatst op
 • http://www.planet.nl/planet/show/id=118880/contentid=648824/sc=5a7a4a
  Tele2 duikt onder Simyo en EasyMobile

  (P7) Telecombedrijf Tele2 mengt zich in de prijzenoorlog in prepaidtelefonie en lanceert een product dat goedkoper is dan Simyo en EasyMobile.
  Tele2 Nederland brengt vandaag Tele2 Champion op de markt. Een prepaidtelefoniedienst waarbij klanten dag en nacht voor 14 cent per minuut kunnen bellen en sms'jes versturen voor 7 cent per stuk. Daarmee evenaart Tele2 de tarieven van Debitels vorige week gelanceerdeprepaiddienst Lowcall.

  Momenteel is er onder telecomaanbieders een tarievenstrijd gaande op het gebied van prepaid telefonie. KPN lanceerde eind september 2005 het budgetmerk Simyo en kort daarna verscheen EasyMobile op de markt. EasyMobile dook onder het Simyo-tarief, wat KPN compenseerde met een prijsverlaging tot EasyMobiles tarief. Debitel biedt nu samen met Tele2 Champion het laagste beltarief voor prepaidtelefonie.

  geplaatst op
 • Voor Lowcall zou vanuit de media een waarschuwing moeten gaan. De rekeningen kloppen niet. Je kunt ze op geen enkele manier bereiken dan alleen via de helpdesk tegen 0,45 eurocent p.m. Op faxewn reageren ze niet. Bij fouten facturen kan niets tegen gedaan worden. Ze sluiten je gewoon af of blokkeren je overdracht naar een andere provider. LOWCALL is legale kriminele organsisatie die zich digitaal verschuild.LEES, DUS NIET BEREIKBAAR IS. Je kan je voicemail niet uit zetten. Als je een smsje stuurd zoals volgens de beschreiving moet krijg je terug, "probeer het later nog eens". Dit proces is gewoon standaard geprogrameerd bin LOWCALL/DEBITEL/KPN. Je kunt de voicemail heel een voudig uit zetten door het nr. 012345678 in te toetsen. Als je niet opneemt of niet bereikbaar ben wordt dit nr gedraaid wat niet bestaat en wordt de verbinding verbroken. WAARSCHUWING, NEEM GEEN LOWCALL. DE PERS HEEFT ER VAKER NEGATIEF OVER GESCHREVEN.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.