Locatie last-minute per internet

29 juli 2003, 11:18

De internetsite www.acco.nl, een activiteit van Het Accommodatie Buro, beschikt sinds kort over een extra tool, lastminute acco. Daarmee kunnen op heel korte termijn vergaderlocaties via internet worden geboekt.

Op acco.nl vindt de boeker een overzicht van ruim 500 congres-, vergader-, trainings- en evenementenlocaties in Nederland, Belgi? en Duitsland. Via de website kunnen op verschillende manieren accommodaties worden geselecteerd, waarvan vervolgens de beschikbaarheid op te vragen is. Rechtstreeks boeken was tot voor kort nog niet mogelijk, maar met lastminute acco komt daarin verandering, althans voor reserveringen binnen tien werkdagen na de aanvraagdatum.

Het nieuwe online-instrument stelt boekers in staat om direct inzicht te krijgen in de beschikbaarheid van vergaderlocaties. Daarbij hoort tevens een prijsindicatie. Vervolgens is via internet ook meteen de gewenste locatie te boeken. Per e-mail krijgt de boeker een bevestiging van de gekozen locatie. De service is gratis voor de gebruikers van lastminute acco. Daarvoor werkt Het Accommodatie Buro samen met Cyberdigma, onderdeel van de Meeting Masters holding.

Bron:

http://www.sales-online.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!