Live op blognomics

21 april 2005, 11:00

Frank-ly doet live-verslag van Blognomics.nl de eerste Nederlandse business blog conferentie met sprekers als Paul Molenaar, Peter Olsthoorn, Marco Derksen (wie?) en Loic LeMeur.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  punkey

  Op dit moment probeer ik wat video’s van de discussies te plaatsen. Ik kan het niet zelf checken qua geluid (geen koptelefoon), maar komt het over?


  21 april 2005 om 13:26
  evroekel

  Frank een wat late reactie maar ik had een borrel 😉 Maar discussie is redelijk goed te volgen. En gefeliciteerd met je iPod!


  21 april 2005 om 16:43

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!