List11: de top 11 redenen voor een nieuwe verslaving

27 november 2012, 14:59

Onze wereld is weer een nieuw social media rijker: List11. Daarmee maak je alle lijst-der-toplijsten die je maar kunt bedenken. De mooiste quotes, de grootste valsspelers in sport, de beste TV-shows van dit moment, de dingen die je zeker gedaan wilt hebben in je leven…wat je maar wilt, nu in één oogopslag onder te brengen en te delen met vrienden.

Eenvoudig creëren en makkelijk delen op Facebook

Maar dan rijst natuurlijk de vraag, waarom List11? Wat maakt List11 nu zo bijzonder, handig en aantrekkelijk? Dat vraagt om een lijstje. Omdat ik één van de oprichters ken en bij de testfase betrokken ben geweest (zonder verder belang erin te hebben), heb ik een kritische blik op List11 kunnen werpen.

En dat levert deze top 11 redenen om List11 te gebruiken op:

 1. In één oogopslag al je top 11-lijstjes (top 10 + een bonus) en die van anderen bij de hand. Weet je er geen 11? Je maakt al een lijstje vanaf 5 stuks.

 2. List11 is nauw verbonden met Facebook. Je hoeft niet weer opnieuw al je vrienden uit te nodigen, want je kunt je Facebook profiel gebruiken om met anderen te communiceren.

 3. Toplijsten deel je makkelijk en snel met je vrienden via Facebook, maar voor jezelf houden of delen met iedereen kan ook.

 4. Een strakke lay-out en eenvoudig in gebruik.

 5. Je kunt tekst, foto´s of video´s toevoegen in je lijsten.

 6. Ingebouwde zoekfunctie voor You Tube, zodat je niet tussen 2 schermen hoeft te kopiëren en plakken.

 7. Mogelijkheid om lijstjes van iemand anders te kopiëren en eventueel aan te passen naar eigen smaak.

 8. Je kunt anderen uitnodigen om de items op je lijst te ranken. Na 5 meningen wordt de gerangschikte lijst getoond.

 9. Toplijsten zijn in te delen of te zoeken op categorie.

 10. Eindelijk een platform waarop je het met passie oneens kan en mag zijn!

 11. En als je dan eenmaal begint met lijstjes maken, dan blijkt het gewoon erg verslavend te zijn en is het moeilijk om nog te stoppen…

Dus…inspiratie gekregen? Maak dan snel een account aan op List11, stel je lijst samen en wordt geïnspireerd door de lijsten van anderen.

Suzan Huesken
Online communicatie- en marketingadviseur bij SuDoCo

Online communicatie- en marketingadviseur bij SuDoCo. Bij SuDoCo kunt u terecht voor online communicatie en marketing (advies en uitvoering) en social media.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!