Leesbundel voor een vliegende start: 6 Marketingfacts Specials

1 september 2016, 11:00

De zomer. Het was tijd voor ontspanning, reizen, lezen en Pokémon vangen. Maar laten we het eens over dat lezen hebben. Is dat er afgelopen vakantie niet zo van gekomen en wil je toch een vliegende start maken nu je weer op kantoor bent? Dan zijn onze Specials echt iets voor jou. In de Marketingfacts Specials belichten we elke maand een specifiek onderwerp dat we verder uitwerken en analyseren met onze bloggers. Elk ebook is een bundeling van artikelen die samen de belangrijkste aspecten van elk thema beschrijven. En we hebben er zes voor je klaar staan om, helemaal gratis, te downloaden. Geen dank!

Download hier de Marketingfacts Specials over Marketing automation, Online video, Toekomst van betalen, Customer Journeys, Mobile en Datamanagementplatformen.

#6 – Datamanagementplatformen

#5 – Mobile

#4 – Customer Journey

#3 – Toekomst van Betalen

#2 – Online Video

#1 – Marketing Automation

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!