Je bekijkt een artikel van

Leer growth hacken als The Next Web! #adv

11 oktober 2016, 12:00

Kom naar de exclusieve workshop van NIMA Young Professionals en Growth Tribe

Wat is growth hacking en hoe werkt een digitaal vernieuwend platform dat het levende bewijs van growth hacking is? Daar hoor en leer je alles over in deze Young Marketing Class die NIMA Young Professionals en Growth Tribe organiseren op 27 oktober a.s. In dit unieke format bieden we jou als young professional de kans om een exclusieve workshop te volgen vanuit dé internationale experts van Growth Tribe op het gebied van growth hacking.

Samen met coaches van de Growth Tribe krijg je een hands-on workshop over growth hacking. Je leert hoe je zelf in je dagelijkse werk een echte growth hacking mindset kunt toepassen en hoe je daadwerkelijk aan de slag gaat met het creëren van groei in je organisatie door growth hacking.

Daarnaast vertelt de marketing director van The Next Web, Martijn Scheijbeler, alles over zijn ervaringen. The Next Web is een van dé internationale voorbeelden op het gebied van vernieuwende media-organisaties, digital-first, een ultiem voorbeeld van growth hacking.

De workshop wordt gegeven door internationale specialisten van the Growth Tribe en zal daarom in het Engels gegeven worden.

Programma

Het programma op donderdag 27 oktober is als volgt:

  • 13:00 – 13:15 uur: Inloop en koffie
  • 13:15 – 13:30 uur: Welkomstwoord
  • 13:30 – 16:30 uur: Growth hacking workshop by Growth Tribe
  • 16:30 – 16:45 uur: Borrel kick-off
  • 16:45 – 17:45 uur: The Next Web: Martijn Scheijbeler
  • 17:45 – 19:00 uur: Borrel

Inschrijven doe je hier!

Kosten

De prijs voor deelname aan deze workshop is 149 euro voor NIMA-leden en 199 euro voor niet-leden.

Dit event valt in het NIMA Passe Partout.

Over growth hacking met the Growth Tribe

Leer growth hacking. In Amsterdam. Van de top experts in Europa. Growth Tribe heeft op dit moment het meest solide growth hacking-curriculum om je de technische skills bij te brengen die nodig zijn voor de toekomst. We lopen altijd voorop ontwikkelingen en updaten ons curriculum voortdurend, zodat we voorop blijven lopen. We werken dagelijks met data, dus weten we ook zelf hoe uitdagend het kan zijn om echte groei te verwezenlijken. No bullshit, all action!

Over Martijn Scheijbeler van The Next Web

Martijn Scheijbeler is marketing director bij The Next Web. Hij is verantwoordelijk voor audience growth & engagement, analytics, product en alle data rondom de projecten van The Next Web (zoals Deals, Academy, Index.co & Conference). Daarnaast reist hij de halve wereld over om te praten over onder andere webanalytics en SEO.

The Next Web is een toekomstvast tech-mediabedrijf dat focust op de cross-generatie als doelgroep en hen helpt het meeste uit technologie te halen. Dat doet The Next Web door middel van bijzondere verhalen, interessante insights en door mensen samen te brengen op uitzonderlijke evenementen.

Locatie

The Growth Tribe

Marineterrein Amsterdam

Kattenburgerstraat 5

Building 027E

1018 JA Amsterdam

Inschrijven doe je hier!

NIMA is het Nederlands Instituut voor Marketing, een beroepsvereniging voor professionals in het marketingvak. We bieden marketeers de gelegenheid elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren op verschillende niveaus: omdat ze in dezelfde specialisatie hebben, omdat ze in elkaars directe omgeving werken of omdat ze op een vergelijkbaar niveau functioneren. NIMA heeft een divers aanbod (bij-) scholing en opleiding via korte eigen marketingtrainingen en is bekend als het instituut waar je examen kunt afleggen op NIMA A-, B- of C-niveau. NIMA is aangesloten bij de European Marketing Confederation. Sluit je aan bij NIMA!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!