Leer alles over contentmarketing tijdens de NIMA masterclass contentstrategie

Leer alles over contentmarketing tijdens de NIMA masterclass contentstrategie

Contentmarketing. Of het nou de heilige graal is van de hedendaagse 'inbound' marketing of gewoon oude marketingwijn in nieuwe zakken - die discussie doet er eigenlijk niet eens zo veel toe. Veel belangrijker is namelijk de vraag: werkt het? En hóe zorg je dat het werkt? Je leert het allemaal tijdens de door Marketingfacts mede-georganiseerde NIMA masterclass contentstrategie op 22 mei a.s.

Wat levert deze NIMA Masterclass op?

Tijdens deze NIMA Masterclass contentstrategie wordt ingegaan op bovengenoemde vragen. Met de nadruk op het werk-aspect. Want contentmarketing heeft een 'sexy image', maar is (vooral) ook een kwestie van hard werken: reviewen welke content je als organisatie al hebt, collega's enthousiasmeren, management overtuigen, content optimaliseren voor de verschillende kanalen en media, etc.

Wie spreken er?

NIMA Masterclass

Tijdens deze NIMA Masterclass behandelen we een specifiek marketingthema waarbij we de theorie combineren met de praktische toepassing (NIMA B-niveau). Basiskennis aangaande het marketingthema is tijdens het volgen van deze class een vereiste.

Aantal deelnemers: maximaal 30.

PE-punten

Senior Marketing Professionals ontvangen 10 PE-punten voor het volgen van deze NIMA Masterclass.

Wat kost het?

NIMA-leden betalen het gereduceerde tarief van € 395 (excl. BTW). En het mooie is: jij als Marketingfacts-lezer ook! Gebruik daartoe bij inschrijving de code "MFKORTING". Oh, en inschrijven doe je hier!

In de prijs inbegrepen zijn de lunch en het boek 'Content Marketing; think like a publisher- how to use content to market online en in social media' van Rebecca Lieb.

Credits afbeelding: Wikimedia, licentie: CC BY (Commercieel hergebruik, inclusief aanpassing)

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.