Leer alles over contentmarketing tijdens de NIMA masterclass contentstrategie

16 mei 2014, 07:30

Contentmarketing. Of het nou de heilige graal is van de hedendaagse ‘inbound’ marketing of gewoon oude marketingwijn in nieuwe zakken – die discussie doet er eigenlijk niet eens zo veel toe. Veel belangrijker is namelijk de vraag: werkt het? En hóe zorg je dat het werkt? Je leert het allemaal tijdens de door Marketingfacts mede-georganiseerde NIMA masterclass contentstrategie op 22 mei a.s.

Wat levert deze NIMA Masterclass op?

Tijdens deze NIMA Masterclass contentstrategie wordt ingegaan op bovengenoemde vragen. Met de nadruk op het werk-aspect. Want contentmarketing heeft een ‘sexy image’, maar is (vooral) ook een kwestie van hard werken: reviewen welke content je als organisatie al hebt, collega’s enthousiasmeren, management overtuigen, content optimaliseren voor de verschillende kanalen en media, etc.

Wie spreken er?

  • Suzanne de Bakker – zelfstandig adviseur en universitair docent aan de Universiteit van Amsterdam op het gebied van contentmarketing, -strategie en branded content.
  • Marieke Heesaskkers – brandmanager, Limburgia Utiliteitsdeuren
  • Ingrid Archer – managing partner, spotONvision
  • Laura Kerckhoffs – marketingmanager, AFAS

NIMA Masterclass

Tijdens deze NIMA Masterclass behandelen we een specifiek marketingthema waarbij we de theorie combineren met de praktische toepassing (NIMA B-niveau). Basiskennis aangaande het marketingthema is tijdens het volgen van deze class een vereiste.

Aantal deelnemers: maximaal 30.

PE-punten

Senior Marketing Professionals ontvangen 10 PE-punten voor het volgen van deze NIMA Masterclass.

Wat kost het?

NIMA-leden betalen het gereduceerde tarief van € 395 (excl. BTW). En het mooie is: jij als Marketingfacts-lezer ook! Gebruik daartoe bij inschrijving de code “MFKORTING”. Oh, en inschrijven doe je hier!

In de prijs inbegrepen zijn de lunch en het boek ‘Content Marketing; think like a publisher- how to use content to market online en in social media‘ van Rebecca Lieb.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De redactie van Marketingfacts. Zie colofon: https://marketingfacts.nl/colofon/

Categorie
Tags

1 Reactie

    Servicedesk

    Mooi artikel!


    28 februari 2017 om 21:56

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!