Lassie, we bellen!

25 januari 2005, 05:15

Lassie, we bellen! De verkoop van mobieltje aan kinderen levert zoals bekend wat problemen op. De experts spreken elkaar tegen en de verkoop van de foony gaat dan ook gewoon door.

Inmiddels blijkt er in Amerika al weer een nieuw mobieltje te zijn ontwikkeld; De PetsCell een telefoontje voor uw trouwe viervoeter. Of te wel “Lassie, we bellen!”.

De speciale water- en shockproof telefoon is voorzien van een GPS-chip, digitale camera en zelfs een “Bel de baas” knop. Deze laatste is overigens bedoeld voor de vinder in het geval de hond wegloopt. Overigens zie ik alleen maar honden op de PetsCell site. Zou het voor de Amerikanen dan toch te ver gaan om Garfield met een echt mobieltje te zien?

Overigens iemand al een artikel ontdekt aangaande het gezondheidsrisico van mobieltjes bij dieren?

Bron: PCMag

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!