KPN komt met kindermobieltje

19 oktober 2005, 04:35

Na Scarlet komt ook KPN met een mobiele telefoon speciaal voor kinderen (tussen 5 en 10 jaar). Bij het speciale toestel moet een aantal nummers vooraf worden ingesteld, zodat het kind niet onbeperkt naar ieder telefoonnummer kan bellen. Het mobieltje kan zowel met abonnement als met een prepaidkaart. Bij het toestel met abonnement is het voor de ouders mogelijk om via de ingebouwde GPS het mobieltje te volgen. KPN komt woensdag 26 oktober met meer details over de nieuwe dienst (bron: ANP).

Het heeft (volgens mij) geen relatie met Scarlet of KPN, maar Ouders Online heeft (in samenwerking met ASPIDER Mobile) al een tijdje de website kindermobiel.nl. Op de site vind je praktische informatie over mobiele telefonie en kinderen.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  Raedts

  Ah, KPN heeft dus al wel een Turkse domeinnaam geclaimd…


  19 oktober 2005 om 06:39
  Martin van wiltenburg

  Een slim idee, wat geheel inspeelt op de angst van ouders hun kind kwijt te raken.

  Volgens mij is het zelfs zo, dat je door het invoeren van gps coördinaten gebied kan aangeven waarbinnen je kind zou moeten blijven. Dit natuurlijk via een klantvriendelijke website. Zodra de telefoon met of zonder kind, dan buiten deze coördinaten komt, ontvangt de ouder een smsje. Via de website kan dan gekeken worden, waar deze zich op dat moment bevind.


  19 oktober 2005 om 11:16
  Piet

  Dit is oud nieuws zeg!

  Ik heb mijn toestel gekocht niet via KPN maar gewoon online bij kinderbellen.nl


  14 juni 2011 om 18:48
  media

  @Piet: je reageert ook op een artikel uit 2005 😉


  15 juni 2011 om 02:34

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!