KPN i-mode passeert 100.000 klanten

18 december 2002, 11:18

KPN Mobile is de grens van 100.000 i-mode klanten in Nederland gepasseerd. Een op de twee abonnementen die KPN Mobile op dit moment verkoopt is een i-mode abonnement.

KPN Mobile maakte dit woensdag bekend. Op dit moment worden meer dan 1.000 i-mode abonnementen per dag verkocht, dat betekent dat er elke minuut een nieuwe i-mode gebruiker bij komt.

De keuze uit meerdere toestellen geeft een duidelijke impuls aan de verkoop, aldus KPN Mobile. Nog voor de Kerst introduceert KPN Mobile het derde i-mode toestel, de NEC n22i.

Metingen van KPN Mobile geven aan dat de tevredenheid van i-mode klanten hoog blijft (83 procent). De toename van het aantal klanten heeft tot gevolg dat er veel gebruik wordt gemaakt van de e-mailfunctie op i-mode.

Er zijn inmiddels al meer dan 2 miljoen mailtjes verzonden en ontvangen via i-mode. 92 procent van de inkomende e-mail is afkomstig van een pc en 66 procent wordt naar een pc gemaild.

Bron: http://www.telegraaf.nl

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!