Koop nu je early bird ticket voor de DYTG Industry 2017! #adv

20 januari 2017, 09:30

Vorige week maakten wij het al bekend. Op dinsdag 7 maart 2017 zal de vierde editie van DYTG (Dutch YoutTube Gathering) Industry plaatsvinden.

De volgende sprekers zullen hun verhaal met je gaan delen:

  • Arjen Lubach, presentator van Zondag met Lubach
  • Veras Fawaz, YouTuber en Influencer van Fijne Vrienden
  • Lara Ankersmit, Head of digital van NOS
  • Lisanne Mom, Marketing & Communicatie en Charlotte van der Zanden, Partnerships van Dance4life

Masterclass

Je kunt op die dag ook een masterclass volgen van Kirsten Jassies. Zij gaat jou alles vertellen over:

Social video, livestreams of snaps: een videostrategie is wat je nu nodig hebt

Je weet dat je video moet inzetten om je doelgroep te bereiken. Maar hoe ga je dat aanpakken? Welke vorm kies je en welk kanaal? Kies je voor af en toe een livestream op Facebook, of ga je vlogs maken op YouTube? Of speel je liever op safe en maak je high quality filmpjes terwijl je weet dat de productie hiervan veel geld kost? Social contentstrateeg Kirsten Jassies helpt je op weg: ze zet alle keuzes voor jouw videostrategie op een rij en geeft je handvatten om meteen aan de slag te gaan.

Voor de lezers van Marketingfacts hebben wij een speciale korting. Gebruik de link hieronder en je betaalt 20 euro minder dan de gewone early bird ticket!

Koop hier nu je tickets!

Voor meer informatie over het event, kijk op: www.dytgindustry.nl

DYTG (Dutch YouTube Gathering) Industry, is het zakelijk online video event van Nederland. Een dag waar we YouTuber's, creators, vloggers en mensen uit het bedrijfsleven, samen laten komen. Een dagprogramma met boordevol inspirerende sprekers, die jou op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. Maar ook lesson learns van campagnes en interessante cases op het gebied van online video. We zien in de afgelopen jaren een enorme groei in online video, die niet alleen gebaseerd is op YouTube maar ook op social video. Denk aan o.a. Snapchat, Instagram Stories, Facebook live en Twitter live. Aan het einde van de dag weet jij nog beter hoe online video in te zetten en heb jij de leukste contacten opgedaan.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!