Je bekijkt een artikel van

Kom naar de allereerste NIMA Marketing Day! #adv

17 maart 2017, 09:30

Hoe blijf jij bij in jouw vakgebied? NIMA, beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales, organiseert op 20 juni de allereerste NIMA Marketing Day. Discussieer mee met vakgenoten over jouw of hun wilde ideeën en slimme plannen in marketing.

Meld je nu aan en profiteer van early bird korting

Op 20 juni vindt de allereerste NIMA Marketing Day plaats! Het belangrijkste onderliggende thema is ‘persoonlijke ontwikkeling in marketing, communicatie en sales’, dat wordt belicht in de breedste zin van het woord.

Deze kennisdag is bedoeld voor zowel young professionals als senior marketeers. Meld je dus nu aan en doe nieuwe inspiratie op!

Meld je nu aan en profiteer van early bird korting

NIMA is het Nederlands Instituut voor Marketing, een beroepsvereniging voor professionals in het marketingvak. We bieden marketeers de gelegenheid elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren op verschillende niveaus: omdat ze in dezelfde specialisatie hebben, omdat ze in elkaars directe omgeving werken of omdat ze op een vergelijkbaar niveau functioneren. NIMA heeft een divers aanbod (bij-) scholing en opleiding via korte eigen marketingtrainingen en is bekend als het instituut waar je examen kunt afleggen op NIMA A-, B- of C-niveau. NIMA is aangesloten bij de European Marketing Confederation. Sluit je aan bij NIMA!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!