Je bekijkt een artikel van

Kom naar de allereerste NIMA Marketing Day! #adv

17 maart 2017, 09:30

Hoe blijf jij bij in jouw vakgebied? NIMA, beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales, organiseert op 20 juni de allereerste NIMA Marketing Day. Discussieer mee met vakgenoten over jouw of hun wilde ideeën en slimme plannen in marketing.

Meld je nu aan en profiteer van early bird korting

Op 20 juni vindt de allereerste NIMA Marketing Day plaats! Het belangrijkste onderliggende thema is ‘persoonlijke ontwikkeling in marketing, communicatie en sales’, dat wordt belicht in de breedste zin van het woord.

Deze kennisdag is bedoeld voor zowel young professionals als senior marketeers. Meld je dus nu aan en doe nieuwe inspiratie op!

Meld je nu aan en profiteer van early bird korting

NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. We ondersteunen marketeers gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. We geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Ons doel is om iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!