Kantoor aan huis: Christine Algera, storyteller en storycoach

26 november 2013, 09:59

In samenwerking met Nuon portretteren we deze zomer vijf thuiswerkende ondernemers. Als laatste in de serie interviewde Henk-Jan Winkeldermaat (@punkmedia) Christine Algera van Crachtig Verhaal, dat zich richt op storytelling. Ze begeleidt daarbij zelfstandig ondernemers hun eigen bedrijfsverhaal te vertellen via trainingen en online opdrachten. De zolder is Christines werkdomein, heerlijk licht en rustig. En het voordeel van thuiswerken is dat ze haar eigen tijd kan indelen en naar buiten kan wanneer ze wil. Maar het betekent ook dat ze op de dag van haar verhuizing midden in een lege kamer de speeltafel van haar kinderen als bureau gebruikte om te kunnen werken aan een belangrijk project.

In deze serie ging Henk-Jan eerder al langs bij Shirley Born van Sjurlie Fotografie, Dimitry Vleugel van Androidworld.nl, Annabel Heijen van Soul Film Productions en André Scholten, zelfstandig analytics-specialist.

Kantoor aan Huis-pakket

Nuon biedt speciaal voor thuiswerkende zzp'ers het Kantoor aan Huis-pakket aan. Want thuiswerken levert niet alleen de voordelen op die Christine noemt, maar bijv. ook een lager energietarief en interessante fiscale mogelijkheden. Bereken nu je eigen voordeel!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

1 Reactie

    Rentpro

    Ik vind het zelf fijn dat ik nu op een kantoor werk. Ben ook thuis begonnen, maar de afleiding is voor mij dan te groot. Zeker nu met een lieve dochter thuis.


    27 november 2013 om 15:28

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!