Kantoor aan huis


Kantoor aan huis: Annabel Heijen

Kantoor aan huis: Annabel Heijen

In samenwerking met Nuon portretteren we deze zomer vijf thuiswerkende ondernemers. Henk-Jan Winkeldermaat (@punkmedia) ging eerder al langs bij Shirley Born van Sjurlie Fotografie en Dimitry Vleugel van Androidworld.nl. Als derde bezocht hij Annabel Heijen, mede-eigenaar van Soul Film Productions. Met drie schoolgaande kinderen en flexibele opvang zijn de dagen die Annabel thuiswerkt niet anders dan op kantoor - alleen kan ze nu de was in de droger doen tussendoor. En soms komen werk en privé heel dicht bij elkaar, maar dat is geen probleem. Sterker nog...

Kantoor aan Huis-pakket

Nuon biedt speciaal voor thuiswerkende zzp'ers het Kantoor aan Huis-pakket aan. Want thuiswerken levert niet alleen de voordelen op die Dim noemt, maar bijv. ook een lager energietarief en interessante fiscale mogelijkheden. Bereken nu je eigen voordeel!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.